Ana: Davide, ti si retard i glup kao ku*čina!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i David Dragojević su se posvađali tokom preksinoćne emisije, usled čega su jedno drugo izvređali.

RepublikaFoto: youtube.com/bandicam
Žučna rasprava Ane i Davida...

Starleta je za stolom u Beloj kući pričala o tome kako joj je cela priča oko Aleksandre Subotić i njenog sadašnjeg dečka postala dosadna i naporna, te da danima razmišlja o pokojnom ocu i kako joj izrazito smeta što David ima razmirice sa bivšom devojkom, kao da ga sve vezano za nju još uvek emotivno pogađa.

Ana je tokom porodičnog sastanka bila vidno iznervirana jer su svi davali komentar kada je reč o njenoj vezi sa Dragojevićem, osim njega, koji je bio suzdržan. Oni su nakon sastanka otišli u hotel "Zadruga", gde su se posvađali i počastili uvredama.

Dragojević posle žučne rasprave plakao na ramenu Zorice Marković, koja ga je tešila i smirivala

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Žestoka svađa ljubavnika...

- Glup si ko ku*ac, puši, ajde. Hajde, bre, beži, šta će meni balavac. Meni treba muškarac. Kad naučiš da se ponašaš kao muškarac, javi se, idi budi skočko, skači na svaku reč. Pali od mene. Koga briga za tebe. Što si glup?

- Nemoj da si bezobrazna. Puši ku*ac - vikao je David.

- Ti si retardiran. Glup si kao ku*čina - galamila je Ana dok je David napuštao hotel. On se nešto kasnije osamio ispred hotela, gde je sve vreme plakao, a posle nekoliko minuta došla je Zorica Marković kako bi ga utešila.

RepublikaFoto: youtube.com/bandicam
Tešila ga Markovićeva... Zorica i David

- Nisi ti sam! Znam da te boli za nju, ti si dobar čovek. Imaš muda, ja to znam! Sve iznesi, šta te boli ku*ac. Biće ti lakše. Boli te uvo! Ovde moraš sada da budeš pribraniji više nego ikad. Hajde, idi tamo, nemoj da mi plačeš. Hajde, budi hrabar. Volim te mnogo, plakaćemo sutra - tešila je Zorica Davida.

- Sve sam izgubio! Sve sam radio za nju i malu, sve - priznao je David kroz suze, misleći na Aleksandru i njenu ćerku Magdalenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mišo

06.04.2019 11:46

Ana u prvoj Zadruzi fina i mila. U šta se pretvorila sada? Neverovatni preobražaj.

Odgovori 29 0
KATA

06.04.2019 12:07

Ана, шта то излази из твојих уста?

Odgovori 20 1
Đurđe

06.04.2019 13:57

@KATA - Iz usta joj izašlo ono što je kazala.

Odgovori 11 0