Kija je borac, Luna glumi žrtvu: Marko ismejao devojku!

Autor:

Zadruga

04.04.2019

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani ostala je skamenjena kada je njen dečko Marko Miljković izjavio da ona od sebe pravi žrtvu. Međutim, to nije bilo najgore, budući da je usledio "hladan tuš".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko ispreskakao Lunu...

Luna i Marko posvađali su se tokom emisije "Pitanja gledalaca", a onda je Miljković spomenuo Kiju i žestoko uvredio Đoganijevu:

- Previše si dramila. Prokomentarisao sam da kad izbulji oči, da mi je odvratno. Luna i te kako ima prelepe oči. Što se tiče žrtve, ona ima cilj ovde, htela bi da postane pevačica, a zbog toga ne treba da bude žrtva. Kija je bila ozbiljan borac, plakala je, ali emotivno. A ovo Lunino: "Teško mi je, loše mi je", to nije recept za uspeh. Nema potrebe da pravi žrtvu od sebe - prokomentarisao je Miljković.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Čak je Lunin dečko podržava... Kija

- Meni ubrzano kuca srce posle sastanaka i pitanja, zbog prošlog rijalitija, rekla sam Marku da sam se psihički umorila, a on mi je tada rekao nešto lepo, grlio me celu noć, a sutradan me nazvao žrtvom- rekla je Luna, a Marko odbrusio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nije mogla da dođe k sebi... Luna

- Hoćeš da ti mažem oči, pašćeš u provaliju, ja sam profesionalac za mazanje očiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boro

04.04.2019 14:50

- Hoćeš da ti mažem oči, pašćeš u provaliju, ja sam profesionalac za mazanje očiju. U PREVODU: -Hoćeš da lažem i mažem. obmanjujem i pohvaljujem za sve greške što praviš. I onda žeš da padneš u provaliju.

Odgovori 24 0
Lidija

04.04.2019 18:58

Bravo Marko sto joj uvek kazes istinu a ne sta ona zeli da cuje.

Odgovori 18 0
VeronikaSTar

05.04.2019 07:31

Ova Lunjara je tako prazna... tako dosadna.... takva folirantkinja..... dosta bre vise....i ona ce da pobedi..... ha ha ha ha.... alal vera....!!!

Odgovori 11 0