(VIDEO) Oglasio se Kristijan Golubović: Evo kako je Stanija reagovala!

Autor: pink.rs

Zadruga

03.04.2019

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo region pratio je rijaliti ,,Farma" kada su kao par veliku pažnju privukli Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović. Zbog njihovog odnosa podigla se velika prašina, a javnosti je poznato i da su njih dvoje žestoko zaratili zbog prve nagrade.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Kristijan Golubović

Međutim, Dobrojevićeva ga, povrh svega često pominje u ovom najgledanijem rijalitiju, a Marko Petrući došao je na ideju da se u emisiji radija ,,Amnezija" oglasi u njegovo ime i nasmeje svoje cimere.

- Ja ne znam da li si ti bila drogirana ili pijana i da li si ti normalna?! Očekivali smo da ćeš osim kafe još nešto znati da skuvaš! Vidim da ti falim kao tandem za šou. Kad me nema, ne znaš gde ti je mesto, nego moraš kao turistički vodič da šetaš pevače! Izdrži još malo, čeka te napolju još hiljadu lepih stvari! Organizovao sam armiju glasača za glasanje, tako da, ako opet pobediš dođeš mi pola! Pozdrav za sve zadrugare, možda se vidimo uskoro - pričao je Petrući.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Petrući glumi Kristijana

- Pa, ovo je stvarno Kristijan! - vikala je Stanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

03.04.2019 20:01

Petrući odlično imitirao Kristijana. Ni Stanija nije mogla da pogodi da nije Kristijan.