(VIDEO) Aleksandra otkrila sve šta je prošla zbog Davida!

Autor: pink.rs

Zadruga

03.04.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šira javnost ispratila je dešavanja između Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića i Ane Korać, a naročito u trenucima kada su se umešale njihove porodice i iznosili svoja mišljenja i predrasude o učesnicima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra u radiju "Amnezija"...

Zbog toga su Bora Santana i Bane Čolak odlučili da ugoste devojku koja je doživela javnu prevaru od strane svog bivšeg verenika. Oni su je u emisiji radija ,,Amnezija" upitali da konačno prizna kako se osećala kada ih je prvi put videla zajedno.

-  Iskreno, razočarana sam u jednu ruku, a u drugu sam i srećna. Imala sam priliku da ostavim svog bivšeg partnera samog, a da nemam bilo kakav uticaj. Videli smo šta je uradio, hvala Bogu da su mi se otvorile oči. Baš sam u neku ruku i zahvalna. Počela sam loše da se osećam kada mu je dolazila u krevet. Počela sam loše da se osećam, dok sam bila napolju, bila sam u lošem psihičkom stanju. U jednom trenutku je Marija to prenela Davidu. Povraćala sam, bilo mi je loše. Zahvaljujem se Davidovoj mami što mi se našla kad mi je bilo najgore. Ujutru sam se budila sa stresom, tako sam i legla. To mi je bio jako tužan period u životu - rekla je Aleksandra.

- Tako sam se i ja osećao - dodao je David.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
David i Ana slušaju Aleksandru...

- Idealizovala sam ga, verovala sam mu. Nemam šta ja tu više da sumnjam, videla sam šta se sprema. Nisam očekivala da će napraviti to što je napravio. Sad kad sam ušla, malo sam oguglala. Toliko sam se razočarala i toliko me povredilo da nemam neki osećaj za njih. Oni su za mene David i Ana. Ja jednostavno smatram da oni zaslužuju jedno drugo. Njemu je trebala da se desi jedna Ana - dodala je Subotićeva.

Zadrugari su primetili da Subotićeva ustaje među prvima, kao i da je aktivno počela da se bavi sportom. Ona je otkrila koja je tajna njene promene, pa se osvrnula na njegovu majku Biljanu Dragojević i probleme sa kojima se suočavala otkad su on i Ana Korać zajedno.

- Ja sam rešila da se promenim i da se vratim na onu staru Aleksandru. Ja sam izgubila sebe. Ja nisam histerična. Uvek sam bila kao osoba jako srećna i nasmejana i sa svim problemima sam se suočavala sa osmehom. Slagala sam da nisam izašla nijednom kad sam izašla napolje. Srela sam jednog njegovog bliskog druga koji je fudbaler, bilo je još dvojica drugova. Ti momci su meni rekli da sam ja preterala, ali mi ne možemo da verujemo ni šta on radi, ni sa kim. Oni tvrde da je ona slala nešto njegovom drugu da idu zajedno u Nemačku.

- Njega niko ne podržava u tome što radi i niko ne misli da je to dobro i da je ona devojka za njega. Što se tiče Biljane, ona je danima čekala poziv. Htela je da mu skrene pažnju. Nastao je sukob između Biljane i Mungosa zbog mene. On nije želeo da ja budem tu, sa njom je prestao da priča. Jednostavno, sklonio se od svega. Ja sam bila tu još dva dana posle tog poziva. Videla sam koliko joj je teško i koliko pati za njim. Ja sam otišla i rekla da ne želim više da se vraćam u kuću i to je bio trenutak kad sam ja presekla sa Davidom - ispričala je sve Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

03.04.2019 20:21

Svašta je ispričala. Uglavnom laži. Mogla je da ispriča i da je bila na Marsu.

Odgovori 16 2
psihijatar

04.04.2019 08:22

Za skoro tri meseca, završila je školu, zaposlila se i dete obezbedila :) Ahahahahah Svi lažu, samo je ona u pravu ja pa ja, kako se zove....