Lazar ima kockarske dugove, koje Miljana vraća: Marija Kulić otkrila Zolinu mračnu tajnu!

Autor: pink.rs

Zadruga

03.04.2019

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić sedela je kraj njenog apartmana, a društvo joj je pravila Stanija Dobrojević. U razgovoru sa Dobrojevićevom, Marija je pričala o svom budućem zetu, Lazaru Čoliću Zoli, koji je samovoljno napustio velelepno imanje i time zaradio samo kaznu od 50.000 evra.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola...

Kulićka je u razgovoru sa Rumljankom otkrila gde su njena ćerka, Miljana Kulić i Zola otišli po izlasku sa imanja, što je šokiralo Dobrojevićevu.

- Pa valjda će krenuti da zarađuje od nastupa. Ja sam radila u kazinu, to su sve bolesnici tamo - odgovorila je Stanija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija se Staniji žali na Zolu...

- Pored njega je počela i ona i čim je izašao, kad su otišli u Niš, gde su otišli? U kazino, to je njemu u krvi. Našao je nju da od nje uzima pare i da vraća svoje dugove. To da se tera u p*čku materinu, jer je tražio:"Daj da vratim za kredit, daj da vratim jer sam dužan". On ne zna ni koliko je dužan - otkrila je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefan

03.04.2019 17:00

Kockarska je bolest pregolema, kockar se kocka, al' zarade nema. Da bi napravio sebi užitak, kockar ima samo gubitak.

Odgovori 14 0