(VIDEO) DRAMA! David i Ana napustili kuću: Nisu mogli da podnesu pritisak!

Autor:

Zadruga

02.04.2019

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef danas je poslao pismo zadrugarima da iznesu svoje mišljenje o povratku Aleksandre Subotić u "Zadrugu".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ana...

Njen bivši verenik David Dragojević i njegova nova devojka Ana Korać, povukli su se jer nisu želeli da komentarišu, a u jednom trenutku došao je i njihov drug Lazar Jeremić, kako bi im preneo šta se dešavalo za crnim stolom.

- Znam da te guši, govorio si mi da ne možeš više sa njom. Ali ljudi, ona treba da kaže da jeste povređena, ali nemoj samo za neke stvari da okreće priče. U celoj toj priči ona laže, jer David za neke stvari zna, ali neće da kaže. Neka kaže kako jeste i on će onda reći. To govori sve o njoj. Ona samo priča kako ona govori istinu, a da ti lažeš. Ali još gore je što komentarišu da je sve isto kao Kija, Sloba i Luna. Šta ti je sve rekla, da si p*der u Americi - pričao mu je Lazar između ostalog.

Znajući da kamere prate svaki njegov pokret, Dragojević nije želeo da komentariše ništa sa Jeremićem, te je u nekoliko navrata govorio da uopšte ne želi da priča o Aleksandri Subotić.

- Neću da pričam o njoj više - izjavio je David, a Ana je samo sedela pognute glave.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boro

02.04.2019 20:05

David treba samo da kaže: ne volim Aleksandru. Sada volim Anu. I kraj priče.