(VIDEO) Aleksandra dobila pismo: Veliki šef joj priredio pakao od života!

Autor:

Zadruga

02.04.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić je pre tri dana napravila veliku pometnju ponovnim ulaskom u rijaliti Zadruga. Nakon njenog ulasak zadrugari su se podelili na one koji podržavaju nju i one koji podržavaju njenog bivšeg momka Davida Dragojevića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra uzima pismo...

Danas je u Zadrugu stiglo pismo Velikog šefa u kojem se zadrugarima pruža mogućnost da se izjasne o ovome i kažu šta misle o Aleksandri.

- Dragi zadrugari, Aleksandra se uselila u "Zadrugu" pre nekoliko dana i dobila je priliku da iznese mišljenje o svima vama. Kako Veliki šef voli da bude pošten, veruje da svi treba da dobijete priliku da kažete da iznesete mišljenje direktno njoj. Iznesite sve što želite o njoj i na ovu temu - pročitao je Lepi Mića.

Nakon ovog pisma sigurni smo neće biti mira u Zadruzi, a Aleksandru očekuje veoma uzbudljivo popodne. Da li će njen bivši David iskoristiti ovu priliku da je napadne, ostaje da vidimo.

Pogledajte u videu: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
CTOJKO

02.04.2019 16:01

Како каже писмо, треба да кажу шта мисле о њој.

Odgovori 18 0
psihijatar

02.04.2019 17:54

A ona usta ne zatvara samo ja pa ja.... Tek će se mitrovići posrati po tebi, kad ti još uvek misliš da si bitna, a u stvari se sprdaju sa tobom, kad si glupa kao noć!!!

Odgovori 10 0