Petar potvrdio reči Subotićeve: David me je molio da Aleksandri prenesem da je voli!

Autor: pink.rs

Zadruga

31.03.2019

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Zadruge" Petar Tojagić napustio je takmičenje nekoliko dana posle Aleksandre Subotić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Petar Tojagić o Aleksandri i Davidu...

S obzirom na to da je David Dragojević bio potrešen kada je saznao da će sam nastaviti takmičenje, on je činio sve kako bi svoju verenicu uverio da je voli i da jedva čeka da je ponovo vidi. On je tim povodom tada nominovanom Petru poručio da obavezno pozdravi Aleksandru, a onda je samo nekoliko dana kasnije uplovio u vezu sa Anom Korać i javno saopštio svima da sa Subotićevom ne želi više nikakav kontakt.

Zbog toga je u Beloj kući nastala opšta pometnja, naročito kada je David ničim izazvan rekao da ona pod hitno mora da napusti njegov dom u kojem je živela sa Biljanom Dragojević, njegovom majkom, uz obrazloženje da će oženiti Anu i da ona više nema šta da traži tu.

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandra Subotić

Međutim, Aleksandra se sinoć vratila u Zadrugu, gde je Dragojeviću sasula sve u lice i između ostalog ispričala svima kakvu je poruku dobila od Tojagića i samim tim stavila do znanja svima da je on neiskren.

Petar je za Pink.rs potvrdio te njene reči, ali i dodao da ni Aleksandra nije bila u potpunosti iskrena od kako je ponovo ušla u rijaliti, jer on zna je Davidova i njena veridba bila lažna:

Republika

Foto: printscreen/TVPink
David Dragojević i Ana Korać

- On je meni rekao pred izlazak da pozdravim Aleksandru i da joj kažem da je voli i da se ništa ne brine, da će sve raditi zbog rijalitija. Njih dvoje su stvarno lažirali tu veridbu, znam priče od ranije, sve zbog fanova i da bi imali glasače. Mislim da se David stvarno zaljubio u Anu, to ne osporavam, ali neka igra je u pitanju to sigurno - rekao je Petar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neno

01.04.2019 08:57

To j bilo nekada. Sada je ne voli. Voli Anu. I završena priča.