Aleksandra brutalno iskrena pred ulazak u "Zadrugu": David je postao odvratna, ogavna osoba! LAŽOV!

Autor: Republika

Zadruga

30.03.2019

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dok su se oni muvali, ja sam to gledala. Njihov ples me je ubio: Ja nisam znala šta ću sa sobom. Sve mi se lomilo", rekla je Aleksandra Subotić u studiju TV Pink neposredno pre nego što bi trebalo da se vrati u rijaliti "Zadruga".

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandra Subotić

- Ja ne znam šta je bilo sa mnom. Nešto je mene tištilo u toj vezi. Bila sam nesretna. Kada sma izašla kao da sam dobila drugu šansu. Kada sam videla taj prvi poljubac njihov ja sam zvala njegovu mamu da mi kaže da to nije tačno - rekla je Aleksandra studiju kod Dušice Jakovljević

- Ja sam njemu na vrartima rekla da krene sa mnom, ali on nije hteo. Tu je meni već nešto bilo jasno. Ja sam njemu rekla "Davide kreni sa mnom", on nije hteo. Posle toga je patio, plakao. On plače zato što ne zna da se snađe. On je toliko postao odvratna i ogavna osoba, meni se on gadi jer je toliko počeo da laže. Ja sam verovala da je to bila prava veridba. Pre nego što sam verena, ja sam boravila u rijalitiju, bila sam oduševljena i nisam nikada pomislila da tomo može da bude lažno - rekla je Subotićeva.

 

 

- Dok su se oni muvali, ja sam to gledala. Njihov ples me je ubio: Ja nisam znala šta ću sa sobom. Sve mi se lomilo, ja sam uvek patila za tom nekom porodicom. Ja sam smatrala da sam rodila ćerkicu i da imam porodicu. U jednom trenutku ja gledam televiziju i duša mi se cepala. Ja sam počinjala da kašljem, to se kod mene tako manifestovalo. Ja nism mogla da budem sama.Zahvalila bih se njegovoj majci, da nje nije bilo, ja bih pukla. Ja sam nju zvala jer nisam mogla da budem sama sa sobom. Ja sama sa sobom, u mom telu i duši nastao je lom - dodala je Aleksandra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Danijela

31.03.2019 03:18

Aleksandra opet priča kao preglasan magnetofon. Priča svoju naučenu pesmicu. Brzo dosadila. Gde se gasi?

Odgovori 12 0
Danijela

31.03.2019 03:28

Aleksandra brutalno iskrena i brutalno nasilna.

Odgovori 10 0
Meri

31.03.2019 04:39

Pravda za Tomovića.

Odgovori 10 0
Stefan

31.03.2019 06:09

Odrekla se deteta da bi ušla u Zadrugu. Doveli dete da se teatralno oprosti pred kamerama. Dete čekalo do posle ponoći. Centar za socijalni rad daće dete na usvajanje.

Odgovori 10 0