Biljana Dragojević progovorila o Stanijinoj i Aninoj tarifi!

Autor: svet

Zadruga

30.03.2019

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Netrpeljivost između Stanije Dobrojević i Ane Korać datira još pre ulaska u Zadrugu, ali posle Stanijinog povratka u belu kuću njihov sukob eskalirao je do otvorene svađe. Ana je privatno veoma bliska prijateljica sa velikim Stanijinim neprijateljem i samim tim sa njom ne može da bude dobra ni pred kamerama.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana Dragojević

- Svi problemi koji su snašli Staniju prouzrokovali su baš prijatelji Ane Korać i ona zna kakve su sve smicalice smeštali Staniji. Svi skandalozni abrovi koji prate Staniju pripremljeni su u kuhinji Aninih prijatelja, koji nju lično štite. Stanija sve to zna i zato ne podnosi Anu. A ni ova nju - kaže izvor.

Stanijina dugogodišnja prijateljica Tamara, ujedno i njen PR, kaže da joj je jasno ko je i šta je Ana Korać:

- S obzirom na to da je Ana Korać izrekla mnoštvo neistina i laži, imam potrebu da javno kažem da se Ana Korać, cvetić, kako sama kaže, lažno predstavlja. Odlično se u Beogradu zna ko je Ana Korać. Diskutabilno je poreklo svega što ona ima u ličnom posedu. Stan, auto, sat velike vrednosti! Odakle? Pa cvetić je završio umetničku školu. Pravo je umeće znati to što ona zna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

Inače, Ana Korać optužila je Staniju Dobrojević da je bila sa njenim oženjenim prijateljem na Kopaoniku.

- Dobila si batine od njegove žene kada je shvatila šta se dešava. Jel si zaboravila roze kapicu? Bila si i sa fudbalerom iz Novog Sada. Sedi tu i ćuti! - sasula je u lice Staniji Ana Korać u Zadruzi.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Stanija Dobrojević

- Vidim da se Ana svađa sa Stanijom, čija je tarifa veća, ali znaš kako, mrtva je trka između Stanije i Ane. Ipak, ako mene pitate, ja navijam za moju sugrađanku Staniju. David je skočio da odbrani Anu i rekao da je njegov drug bio sa Stanijom za 500 evra, a o Ani ništa nije rekao. Pa možda je taj drug bio i sa Anom, ali ne smem ja da pričam ništa. Ipak je David moj sin. Moguće da je moj sin dobio amneziju, pa se ne seća da je njegov drug bio sa Anom, a možda to nije taj isti. Neću da istražujem jer ću se samo dodatno nervirati. Ja ostajem pri svom stavu da ne prihvatam Anu kao snajku, i to se nije promenilo. Čula sam za razne priče o Ani, dovoljno mi je što mi prijatelji kažu, ali nisam istraživala ništa - kaže Biljana Dragojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JAHKO

30.03.2019 17:05

Biljana kao da je madam. Zna cene i musterije. Onda je ona još gora.

Odgovori 14 0