Oduvek bio problematičan: Petrućijevi roditelji tražili stručnu pomoć da ga obuzdaju!

Autor: blic.rs, Republika

Zadruga

30.03.2019

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Petrušević Petrući pre neku noć nasrnuo je na cimera Branislava Radonića Brendona, a roditelji ovog zadrugara osudili su ovo ponašanje, a za sve orkivili alkohol koji je takmičar konzumirao.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko sa roditeljima...

- Verujem da je Marko bio u alkoholisanom stanju i da su mu emocije bile pojačane. Inače gledamo rijaliti zbog njega i primetili smo da ga iz nekog razloga nervira Brendon, koji je nama zanimljiv, jer je i sam van šablona. Verovatno mu smeta njegovo seksualno opredeljenje, a još kao mlađi je sa bratom negodovao kad im kupim neke stvari koje im se učine da nisu dovoljno muževne. Dosta dugo je u rijalitiju i čudi nas kako je ovoliko ostao, on koji ima neobuzdanu narav i nemiran duh. Hiperaktivan je i slabo šta mu drži koncentraciju. Jedva je i fakultet završio. A tukao se često u školi, negde pred kraj srednje se tek smirio - rekla je majka takmičara rijalitija "Zadruga 2", koja je inače vaspitačica. 

Petrućijeva majka priznala je da je i u detinjstvu bio nemiran i sklon tučama.

RepublikaFoto: Prntscrin
Marko Petrušević...

- Nije birao društvo i često je bivao razočaran i hteo je da vrati kad ga neko izda, prevari i slaže. Marko je u detinjstvu bio skoro nemoguć. Zbog toga se i tukao. Nije nas slušao i uvek je bio svojeglav iako smo se trudili da ga usmeravamo. Do 18. godine sam imala odgovornost za njegove postupke, ali od kad je postao punoletan rekla sam mu da je došao trenutak da počne da misli svojom glavom i da mora snositi odgovornost za sve što uradi. Otac je imao drugačiji odnos a njim. Kroz šalu su pričali, pa do ozbiljnih situacija. Tada sam mužu rekla da mora da preuzme brigu i da utiče kao muškarac na muškarca. Zahvaljujući njemu Marko je promenio dosta stvari i postao ispravniji. Dok je Marko bio u pubertetu tražila sam stručni savet od psihologa sa kojima radim kako da postupam sa njim - prisetila se majka Nada teških trenutaka. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mara

30.03.2019 15:00

Majka vaspitačica ga nije na vreme vaspitala. Kasno se setila.

Odgovori 15 1
Đurđe

31.03.2019 09:18

Kakva je to vaspitačica koja nije znala da vaspita svoje dete? Kako će da vaspita grupu dece?