Majka Biljana: Davida je stigla moja kletva, briga me za njega dok je sa Anom!

Autor: G. Doljančević

Zadruga

30.03.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Zadruga 2" David Dragojević šokirao je javnost kada se rasplakao jer nema podršku porodice da bude u vezi sa Anom Korać.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana Dragojević

Naime, Dragojević je briznuo u plač jer misli da ga je familija odbacila i da više nikada neće moći da imaju harmoničan odnos, koji je nekada vladao. Međutim, Davidove suze nisu preterano pogodile njegovu majku Biljanu Dragojević, koja za Srpski telegraf tvrdi da se obistinilo njeno predviđanje.

Biljana: Sada plače, a pre samo nekoliko nedelja je rekao da me se odriče

- Sve što sam rekla dogodilo se i pre nego što sam mislila. Davida je stigla moja kletva da će mu sve izaći na nos. Sada plače, a pre samo nekoliko nedelja je rekao da me se odriče. Shvatio je da je pogrešio! Ipak, sve će mu tek biti jasnije kada izađe iz rijalitija. Tek će se tada kajati za sve izgovoreno - počinje priču za naš list gospođa Biljana i ističe da je njen sin u velikoj depresiji.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
David Dragojević i Ana Korać

- David je u teškoj depresiji i to je očigledno. Upravo zbog toga i plače, a ja ne želim više da komentarišem njegovo ponašanje, pustiću da sve ide svojim tokom. Dok je sa Anom, ja sam nemoćna i ne mogu da utičem na njegovo ponašanje - ističe gospođa Dragojević, koja uverava da se i dalje nada da će se njen sin pomiriti sa Aleksandrom Subotić.

Biljana: David će se tek kajati za uvrede koje je izneo na moj račun

- Znam da je sa Aleksandrom moj sin doživeo pravu ljubav, a da je sa Anom sve farsa. Uvek glasam za pravu ljubav i nadam se da će se David i Aleks pomiriti. Ako ne kada ona uđe u rijaliti, onda kada oboje budu u spoljnom svetu. Aleksandra će uvek imati moju podršku i na nju gledam kao na ćerku koju nikada nisam imala. Sigurna sam da će sve doći na svoje i da će moj sin shvatiti da mu je najbolje sa Aleksandrom - zaključila je Biljana.

Podsećamo, David se prekjuče požalio Ani da je očajan jer nema podršku najmilijih kada mu je najpotrebnija.

- Boli me što uvek ćutim i trpim i što nisam neko ko vređa. Sve u sebi čuvam, a niko ne zna koliko mi teško pada što me moji ne podržavaju - rekao je David Koraćki, a ona je pokušala da ga uteši.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević i Ana Korać

- Nikada nećeš biti sam, zauvek ću ti biti podrška. Veruj mi! Jedva čekam da izađemo i pokažemo čitavom svetu da je naša ljubav prava. Ima svima da zapušimo usta - rekla je Ana, ali njene reči nisu utešile Dragojevića.

- Mojima ću uvek biti najgori! Šta god da uradim, njima ne valja. Ne poštuju moje odluke - rekao je David kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Siniša

30.03.2019 07:35

Kakva je to majka koja kune sina jer neće ženu koju mu je ona odredila?

Odgovori 26 4
Cvele

30.03.2019 16:08

Kao zla maćeha.

Odgovori 23 2
JAHKO

30.03.2019 17:01

Pre nekoliko godina oterala jednog sina. Sada oetarala i drugog sina. Zla majka koja je gora od zle macehe.

Odgovori 21 2
Marina

31.03.2019 00:07

Pa ona valjda ima cerku Suzanu ili se i nje odrekla!!!Cudo od majke!

Odgovori 11 0