Zavirite u krevet Lune Đogani!

Autor:

Zadruga

29.03.2019

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka Luna Đogani koja se nalazi u rijalitiju "Zadruga 2" trenutno je jedan od najpopularnijih javnih ličnosti na ovim prostorima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Naime,  gledaoci u stopu prate šta Luna radi u "Imaginarijumu", a ono što izaziva naročitu pažnju jeste njen odnos sa dečkom Markom Miljkoviće, te njihove vrele akcije u tuš kabini.

Đoganijeva se ne libi da sa svima podeli način na koji vodi ljubav sa svojim partnerom, te je postalo opšte poznato da blogerka najviše voli da ima odnose na stolici.

Ovakve njene izjave probudile su maštu mnogima koji bi vrlo rado zavirili u njen krevet, a kako izgleda ustvari Lunina spavaća soba možete pogledati na slici ispod:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#love #this #sleep #my #fav #place ???

A post shared by Luna Đogani (@luna_djogani) on Jun 30, 2016 at 2:34pm PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
JAHKO

29.03.2019 19:06

Блогерка Луна Ђогани без блога, није блогерка. Тренутно је једна од најНЕпопуларнијих јавних личности на овим просторима.

Odgovori 41 6
Đurđe

29.03.2019 19:16

Na stolici je skroz neudobno. Baš je šteta, što u kabini nemaju kreveta.

Odgovori 39 4
Acko

30.03.2019 08:20

Luna zna da priča samo o seksu. Ne zna da kuva, da peva, da igra, da čita knjige, da sređuje stan, da šije, da plete, da veze, da pegla, da pere posudje, da pere veš, da priča o običnim svakodnevnim događanjima, da se druži sa zadrugarkama i šeta sa njima........

Odgovori 23 4
IRI ZR

30.03.2019 16:15

Luna je kraljica, dobrote, iskrenosti, ljubavi. Devojka je kao milion dolara...idemo prelepa beogradjanko do pobede.....volimo te i podržavamo svi,svi, svi, Vrlo jdobro znamo i zbog jčega...Idemo najlepša devojko.....

Odgovori 2 19