Miljana Kulić i Zola se venčavaju: Evo za kada je zakazana svadba!

Autor: Alo.rs

Zadruga

28.03.2019

22:02

Iako su na svoju inicijativu pobegli iz rijalitija „Zadruga“, svesni posledica koje će morati da snose, te kazne od 100.000 evra koju će morati da plate, produkcija Televizije „Pink“ je ipak našla načina da im oprosti i s njima se nagodi.

instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana...

Miljana i Zola će se vratiti u „Zadrugu“ i to na najveći hrišćanski praznik, na Uskrs, kada će im biti organizovana svadba. Nakon iste, oni će ostati u Beloj kući i ravnopravno se boriti s ostalim učesnicima za glavnu nagradu.

– Milica i Željko su rešili da po hiljaditi put oproste Miljani beg iz rijalitija i da sami prekrše klauzulu iz ugovora na svoju štetu. Na taj korak su se odlučili iz nekoliko razloga. Pre svega zbog toga što je Miljana godinama bila učesnica njihovih rijaliti formata, te im donela veliku gledanost, ali i materijalnu dobit, ali i zbog činjenice da ona nema odakle da im isplati tu vrtoglavu cifru. Svesni da će njena svadba sa Zolom srušiti sve rekorde gledanosti, dogovorili su se da i njoj i njenom dečku oproste 100.000 evra. Zauzvrat će oni pred kamerama morati da izgovore sudbonosno „da“- priča izvor blizak ovom rijaliti paru koji je dobro upoznat s ovom pričom.

e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milica i Željko...

Kako je još dodao, mali Željko će se s njima vratiti u rijaliti, a Miljani su dali fore do Uskrsa da nađe novu dadilju koja će se o njemu brinuti jer će ona morati da ispunjava svoje obaveze kao rijaliti igrač i šoumen.

Ovu informaciju je, potpuno nesmotreno, potvrdila i Marija Kulić, rekavši da je Miljana svesno napustila rijaliti jer je želela da pre svadbe živi sa Zolom.

youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić, nesmotreno potvrdila Miljanin i Zolin povratak...

– Ona je meni rekla: „Mama, “Pink” će da nam organizuje svadbu za Uskrs i ja sam želela pre toga da malo živim sama sa Zolom, da vidim kako ćemo se slagati“. Neka ih, neka vide. Mici se uskoro vraća i jedva čekam da je opet vidim ovde – rekla je Marija Kulić.

Njen suprug Siniša pak nije bio voljan da govori na ovu temu.

printscreen/TV Happy
Siniša Kulić...

– Ne znam ja ništa. Ako je Marija tako rekla, tako će biti. Ja neću o tome da govorim – kratko je rekao Siniša, koji nije želeo da odgovori na pitanje da li će doći na ćerkinu svadbu.

 

 

Komentari (5)

Loading
jelka

28.03.2019 22:50

Nije pošteno da oni budu takmičari za plasman. Obmanjuju takmičare i gledaoce.

CTOJAH

28.03.2019 22:56

Лоше су испали на овој слици или су заиста оволико ружни.

Lenny

29.03.2019 06:56

Cuj oni dici gledanost...Zola samo spava ,jede i j..e...Miljana pusi,place,bjezi...

Mile

29.03.2019 09:56

Odjednom Siniša ništa ne zna i neće da priča. Kako mama Marija kaže.