Maci preti zatvor pred "Zadrugu"

Autor:

Zadruga

26.08.2017

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanska starleta Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija uveliko najavljuje svoj ulazak u spektakularni rijaliti televizije Pink, međutim, kako Srpski telegraf otkriva, ona bi pre mogla da završi u zatvoru nego u "Zadruzi".

Foto: ST/V. LUKIĆ
Maca Diskrecija

Naime, prema našim saznanjima, rijaliti-zvezdi preti hapšenje i izdržavanje zatvorske kazne i do 10 godina zbog nove iznude od 3.000 evra, koliko je pokušala da uzme od jednog poznatog smederevskog bankara koji ju je zbog toga prijavio policiji. 

- Nakon izlaska iz istražnog zatvora, gde je bila zbog ucene jednog advokata za 5.000 evra, Maca je ponovila delo sa jednim poznatim bankarom iz Smedereva od kojeg je pokušala da iznudi 3.000 evra. U poslednje vreme ona je radila svoj posao u stanu, a mušterije je nalazila isključivo preko Instagrama jer je to najsigurniji način. Bankara je prvo navukla provokativnim fotografijama, a zatim ugovarala seks sa njim, naravno, za izvesnu novčanu nadoknadu, sve dok on nije poželeo da odustane od susreta sa njom. Dogovarali su se da on dođe u Beograd u njen stan kada mu se ukaže prilika i obećavao joj je solidnu svotu novca za seksualne usluge, koje ona, inače, kako je javno priznala, i pruža muškarcima za lovu. Kada je on na kraju ipak odustao, Maca je doživela nervni slom - otkriva naš izvor i nastavlja:

- Počela je sa pretnjama da će sve njihove prepiske i razgovore koje je snimala objaviti javno na svim društvenim mrežama. Tražila mu je 3.000 evra da to ne uradi, kao i da ne prosledi sve njegovoj ženi. Čovek nije znao šta ga je snašlo i odlučio je da sve ispriča supruzi. Zajedno su doneli odluku da sve prijave policiji. Maca je pozvana na saslušanje, pa je i otišla na informativni razgovor u pratnji jednog muškarca. Pošto je sve priznala, puštena je da se brani sa slobode - zaključuje naš sagovornik.

 

 

A post shared by Maca Diskrecija (@macadiskrecija91) on Aug 22, 2017 at 8:25am PDT

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Senadom Nurkić, ali ona do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

 

 

.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading