(VIDEO) David dobio poklon od Aleksandre: Poruka koju mu je napisala ostavila ga bez reči!

Autor:

Zadruga

28.03.2019

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija oko ljubavnog trougla Korać, Dragojević, Subotić nikako ne jenjava, svakim danom je napetija. Davidu su stigle košulje, koje je poslala njegova bivša Aleksandra Subotić, na kojima je sa unutrašnje strane napisana poruka "Mužu", da niko ne bi video osim njega.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
David sa Aleksandrom...

Aleksandra se odmah oglasila da kaže da su pokloni poslati još ranije, dok je mislila da David voli samo nju, dakle pre veze sa Koraćevom.

- Košulje su poslate u januaru mesecu, kada sam ja izašla iz rijalitija i dok je mučeni - mučenik svi su protiv njega, patio i plakao zamnom iz sažaljenja prema meni. Zemljo otvori se! - napisala je Aleksandra na svom insta storiju

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Ana je samo nemo gledala, kao da se radi o nekom drugom, a David je odmah počeo da se pravda.

- Stigla je samo jedna kesa sa dve košulje, dao sam ih Lazaru. Te košulje stoje kod Dejana u ormanu, pisalo je "Mužu", odmah sam zvao Jeremića, dao sam njemu. Ispričao sam odmah Ani i to je to. Vidim da na sve načine, apsolutno me boli ona stvar, imam Anu, ko nas podržava, podržava nas - ispričao je David.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

28.03.2019 14:16

Kakav je to poklon? Poslala mu dve polovne košulje.

Odgovori 10 0