(VIDEO) UPS! Ispala godine: David u emisiji uživo nazvao Anu pogrešnim imenom!

Autor:

Zadruga

28.03.2019

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević otkako je načuo da bi u rijaliti mogla da se vrati njegova bivša devojka potpuno je izgubio je konce, pa se izblamirao pred celom Srbijom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević...

Naime prozvan da odgovori zbog čega brani Ani Korać da se druži sa Ljubom Pantović, a on može da se druži sa Karađorđem Subotićem, koji je takođe jedan od roditelja njegove bivše devojke. David se u toku svog izlaganja potpuno zbunio i kada je krenuo da se pravda, nastao je haos.

U jednom momentu je svoju sadašnju devojku Anu nazvao bivšom Aleksandrom koju je upravo u rijalitiju ostavio zbog Koraćeve. 

- Nisam ja rekao protiv Ljube, ja sam rekao da sama treba da vidi šta i kako. Nisam rekao da mi smeta, ona kada bude videla da ne treba, onda ne treba. Karađorđe i ja nikad nismo imali ružne reči, nego rasprave. Takođe, Aleksan.... ovaj, Bože, sad mi ona... Ana mi je rekla da ima super komunikaciju sa Karađorđem, čovek nam pravi kiselo mleko. Ja sa njim nikada nisam imao uvrede, on je samo komentarisao našu situaciju - ispričao je David.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

28.03.2019 09:03

Ko menja taj i greši.