(VIDEO) Đoganijeva se pravdala Zorici: Ni Gastoz se sa mnom nije družio kada je imao devojku!

Autor:

Zadruga

27.03.2019

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika fama se podigla oko toga što je Luna Đogani malo vremena posvetila Nenadu Sinđeliću Gastozu koji je sinoć bio gost na žurki u rijalitiju "Zadruga". Ova situacija je naročito zapala za oko Zorici Marković, te je pevačica rešila da na tu temu porazgovara sa blogerkom!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Zorica Marković

Zorica je ispričala da Đoganijeva nije ispala fer prema prijatelju i nekadašnjem dečku, jer je on uvek bio tu za nju. Luna se sve vreme pravdala i objašnjavala da Gastoz nju razume.

- Znam da si ga spominjala i pozdravljala, bez obzira koliko su me gazili, sve sam im praštala. On to razume jer ni on nije smeo, mislim nije hteo da ima komunikaciju sa mnom dok je imao devojke. Ja nemam emocije prema njemu, on nije muškarac za mene, nije moj tip. Odlučili smo da budemo prijatelji, volimo da izlazimo zajedno, ali tu nema ljubavi. On mene razume, znam i kako je za Slobu reagovao, bio je srećan. Zamisli da nisam priznala šta je bilo između nas, šta bi se tek dogodilo, ovako sam rekla i to je ispričana priča. Sigurno je njemu krivo i meni je donekle krivo. On je meni rekao da bi voleo da nađem nekog ovde jer je video kakva sam bila napolju - ispričala je Luna.

- Ti misliš da nećeš da ga izgubiš. Mislim da si pogrešila. Čak i sutra kad se budeš udala treba da gledaš poštovanje i prijateljstvo pre emocija - rekla je Zorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

28.03.2019 14:22

Neki tvrde da se jeste druzio dok je imao devojku Naidu, i da je čak prevario Naidu sa Lunjarom.

Odgovori 11 0
CTOJAH

28.03.2019 14:56

Када је имао девојку Наиду, варао ју је са Луном.

Odgovori 11 0