Iznenadila: Krunićka objavila fotku ultrazvuka, čestitke stižu sa svih strana!

Autor:

Zadruga

27.03.2019

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Jelena Krunić iznenadila je pratioce na Instagramu potpuno neočekivanom porukom nakon skandala koji je prouzrokovala.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ispala šmekerka...

Ona je pre dva dana izbačena iz rijalitija "Zadruga 2", nakon što je pretukla i izujedala učesnicu rijalitija Maju Marinković. Tako je Jelena ponovila postupak iz prošlogodišnje sezone "Zadruge 1", kada je pretukla Nadeždu Biljić i nanela joj povrede po telu.

Ono što niko od nje nije očekivao jeste da će se ona obratiti bivšem dečku, i to javno. Nakon izlaska iz rijalitija nju je dočekala vest da njen bivši očekuje dete sa novom devojkom, što je za Jelenu bio šok. Jelena ga je više puta spominjala u rijalitiju a spekulisalo se i da ga nije prebolela.

Jelena je u objavi čestitala na trudnoći budućim roditeljima i poželela im sreću. Uz to je stavila i emotikone srca. Da li je ovo bila iskrena čestitka ili neka vrsta provokacije i skretanja pažnje na sebe, ostaje da vidimo.

Foto: instagram.com/jelena_krunic_official

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading