Plašim se da će Aleksandra prebiti Anu: Koraćkina majka strahuje za bezbednost svoje ćerke!

Autor:

Zadruga

26.03.2019

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka učesnice druge sezone rijalitija "Zadruga" Ane Korać Ljiljana već danima je van sebe otkad je saznala da se u Belu kuću najverovatnije vraća diskvalifikovana takmičarka Aleksandra Subotić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ljiljana Korać...

Naime, razlog tome je što je njena naslednica Ana u Imaginarijumu započela vezu sa Subotićkinim dečkom Davidom Dragojevićem, a kako Rijaliti saznaje, Ljiljana se plaši da Aleksandra po ulasku ne nasrne na njenu ćerku jer je sklona nasilju.

Svi znaju kakva je Subotićka, ona čim uđe, može da se okomi na Anu zbog Davida. To ne može da bude prijatno za gledanje, rekla je Ljiljana

- Anina majka Ljiljana nikako nije bila za to da njena naslednica uđe u vezu sa Davidom Dragojevićem, jer je znala da će sebi samo dodatno da navuče probleme na grbaču. Ipak, bilo joj je jasno da ne može da utiče na ćerkinu odluku. Vremenom se pomirila sa činjenicom da je Ana sa Davidom u vezi i da im sada cvetaju ruže, ali je sve palo u vodu u trenutku kad je Ljiljana saznala da se sprema Subotićkin povratak. Koraćkina majka se u očaju požalila najboljoj prijateljici i otkrila joj da strahuje da joj Aleksandra ne pretuče dete. Rekla je kroz plač: "Svi znaju kakva je Subotićka, ona čim uđe može da se okomi na Anu zbog Davida. To ne može da bude prijatno za gledanje, a već je lupala šamare devojkama u 'Zadruzi', zbog čega je izbačena. Plašim se da ne premlati Anu! Moja ćerka je njena sledeća žrtva. Njoj ne bi bio problem da je ponovo diskvalifikuju" - započinje priču naš sagovornik blizak porodici Korać.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra i Ana...

 Ljiljana: Aleksandra je već lupala šamare devojkama u rijalitiju, moja ćerka je njena sledeća žrtva

Kako dalje saznajemo, Ljiljanu prijatelji teše i pokušavaju da joj objasne da nema potrebe da se plaši jer je u Imaginarijumu uvek prisutno obezbeđenje.

- Ljiljani je dosta stresa koji ima zbog toga što je Ana u rijalitiju. Zna da je Ana vezana ugovorom i da je poželjno da bude u centru pažnje, pa strahuje šta će se dešavati kad Aleksandra ponovo uđe u "Zadrugu 2". Zna da Subotićka nije nimalo naivna i da se vraća u rijaliti sa namerom da Davidu i njenoj ćerki nešto zabiberi. Koraćkinoj majci je jasno da će Aleksandrine emocije da prorade čim bude videla Davida, pa se plaši da će konflikt između nje i Ane da eskalira čim se nađu jedna pored druge - završava naš sagovornik.

Inače, Koraćka je već jasno stavila svima do znanja koliko je zaljubljena u Davida, pa nema sumnje da će Subotićkin ulazak da unese veliku napetost u Belu kuću.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojo

26.03.2019 14:35

David će je sigurno odbraniti.

Bebica

27.03.2019 09:14

Šta je tražila to će dobiti , a gospođu majku nije zanimalo društvo ćerke i odakle joj lova ..