Aleksandra Subotić stigla u Šimanovce: Kreće ludilo!

Autor:

Zadruga

26.03.2019

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Zadruge odlučili su da vrate na imanje u Šimanovcima Aleksandru Subotić. Ona je nedavno potvrdila da se vraća, kao i da je bila da potpiše ugovor, ali se nije znao tačan datum povratka.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Vraća se u Zadrugu... Aleksandra Subotić

Danas je u Šimanovce stigla Aleksandra. Ona je objavila snimak pre dva sata na Instagram storiju iz automobila blizu skretanja za velelepno imanje. Kako je studio "Pinka" veoma blizu tog mesta, ona je sigurno već tamo. 

- Putujem za Beograd, TV "Pink" - kratko je napisala Subotićeva.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Potom je Aleks na Instagramu objavila zvanično saopštenje - svojevrsni proglas u kom kaže da je ona rane iz prošlosti obrisala.

- Od danas bih volela da se sve grupe koje su i dalje neodlučne i da ko prodžava mene - da podržava samo mene. Ne želim ni slike, ni tugaljive klipove, prošlost je prošlost. Ja sam nastavila dalje, sve na "delete" (brisanje) - dopisala je Aleksandra.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Subotićeva je uskoro i otkrila razlog posete Šimanovcima. Bilo je to završavanje papira koji su ovoga puta, kako ona navodi dok produkcija ćuti - potpisani.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Nama ostaje da vidimo da li će se baš danas vratiti u igru i to kada u Belu kuću stiže i Nenad Marinković Gastoz što je potvrdila i sama produkcija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vojkan

26.03.2019 15:04

Stiže još otpada iz Parova. Pokvariše Zadrugu.

Odgovori 18 1
Mili

26.03.2019 15:42

Ako vrate Subotićku neka vrate i Tomovića. Isto stanje, drugo pakovanje.

jelena

26.03.2019 17:12

Pravda za Vladimira Tomovića!