(VIDEO) Krunićka izudarala Maju, a onda udarila momka iz obezbeđenja!

Autor: pink.rs

Zadruga

25.03.2019

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se našla na meti Jelene Krunić koja je bila iznervirana zbog hrane koju je za nju kupila Marinkovićeva. Jelena se već neko vreme loše oseća pa je tako neraspoložena fizički nasrnula na Maju. Zadrugari su odmah prišli da je odvoje od nje, dok je Maja kroz suze govorila kako je njeno ponašanje nedopustivo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena nasrnula na Maju...

- Pustite me, neće proći dobro - govorila je Jelena nervozno.

Odmah je pritrčala Ljuba Pantović koja je imala najbolju nameru da smiri Jelenu, a za uzvrat je dobila nekoliko slučajnih udaraca od Krunićeve.

- Ajde ljubim te, nemoj mene udaraš, nije to način da odeš kući - pokušala je Ljuba da je smiri, a onda je Maja samo dolila ulje na vatru:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Krunić

- Gde ćeš narkomanko, pogledajte šta mi je uradila. Ti ćeš mene da udaraš - ponavljala je Marinkovićeva, nakon čega je primila udarac.

Obezbeđenje je odmah dojurilo i pokušalo da spreči Jelenu da napadne Maju ponovo, a ona im je pretila da ne smeju da je pipaju i da će i njih udariti, te je jednog od njih i udarila.

- Nemoj da me vučete, opominjem vas, hoću da idem kući. Kraj, pustite me svi. Neću u zatvor - vikala je Jelena, dok je obezbeđenje bilo u pripravnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
psihijatar

25.03.2019 18:27

Po koji put je diskv. zbog fizičkog nasrtanja??? Koje je ona testove prošla???

Odgovori 13 0
Anđela

25.03.2019 19:10

Jelena se već neko vreme loše oseća a sada je izazvana nabavkom vrlo male količine hrane. Ljudi se boje gladi. Jelena se najviše plaši gladi. Veliki broj zadrugara nezadovoljan nabavkom hrane i drugih potrepština.

Odgovori 11 1