(VIDEO) Miki nasrnuo na Suzanu: Uneo joj se u lice i ovo rekao!

Autor:

Zadruga

25.03.2019

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić i Suzana Perović posvađali su se danas zbog Snežane Ilić!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki napao Suzanu...

Naime, do sukoba je došlo kada je Suzana negodovala zbog mešanja zajedničkog novca za kupovinu, te je joj je Miki odbrusio.

- ...nema veze da li se volimo ili ne volimo, treba da delimo. Voleo bih da vidim kada su birali oko ostajanja ili odlaska na ostrvo, šta bi izabrala - pričao je Miki.

- Otišla bih na ostrvo - izabrala je Suzana.

Zbog njenog odgovora Miki je odlepio, te je odmah počeo da broji budžet koji je dobila plavuša kako bi joj vratio, a onda joj poručio da se više neće družiti.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Suzana Perović

- Suzana, sad si ponovo slagala! Da je stiglo pismo Velikog šefa... E, ja bih te sada zamolio da prestaneš! E, evo ti tvoj budžet, ne možeš da lažeš bre! Suzana, evo ti tvoje pare, nećemo mi više ni u budžet, ni da se družimo ni ništa - vikao je Miki.

- Blamiram se sa tobom kao budala više! Dosta mi te je više! Cirkuzanu jedan! Ovo ti je poslednji put da mi s*reš po glavi! Šta se dernjaš bre više! Ovo je bolest bre - uzvratila mu je Perovićka.

- Nemaš m*da da kažeš tamo gde treba, našla si Snežanu da napadneš, najbolje da je ona žena otišla na ostrvo! Vide ljudi sve - završio je Miki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojo

25.03.2019 17:06

Koliko puta dnevno se svadjaju, vole, guraju ili šapuću? Glumatanje.

Odgovori 16 1
Adam

25.03.2019 18:34

Miki je najveći nasilnik i ženomrzac.

Odgovori 12 0