Luna pronašla Markovo tajno pismo: Plakala kao kiša, sve je otkrila!

Autor: Scandal

Zadruga

25.03.2019

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkada su u vezi Luna i MArko se najčešće svađaju oko toga što je on škrt na rečima kada su emocije u pitanju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Izjavio joj ljubav putem pisma...

Naime, Marko je prosto takav tip ne voli mnogo da se otvara, posebno ne javno a Luna pak želi da joj se iznova i iznova pokazuje ljubav jer je prošle godine toliko propatila da je izgubila veru u sebe i samopouzdanje. 

Sa druge strane, Marko je stariji i iskusniji i vrlo dobro zna koliko u rijalitiju svi redom svima podmeću noge, a najviše stradaju ljubavni parovi, tako da on sve što oseća drži u sebi. Takođe su i njega mnoge devojke samo koristile, pa je i sam oprezan da se ne bi opekao. 

- Za Marka mnogi sumnjaju da se samo igra sa Lunom i da ima napolju drugu devojku, a da mu je ova veza samo karta za opstanak do finala. Međutim istina je potpuno drugačija - kaže izvor i nastavlja: 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Plakala kao kiša od sreće...

- On se ljudi moji toliko zaljubio u Lunu da nema dalje. A pošto je stidljiv i ne voli da svako malo izjavljuje ljubav, on joj je napisao tajno pismo. Tu piše koliko je voli, kako je ona njegova najbolja devojčica koju mora da čuva pod staklenim zvonom jer je ranjiva i uplašena. Kaže da obožava svaki centimetar njenog tela, da bi sve dao za nju, čak i život. Obećao joj je da sa njom ima ozbiljne planove, da sanja njihovo venčanje i svadbu, mašta o zajedničkoj deci.

- Marko to pismo nije hteo odmah da da Luni, već ga je sakrio pored tuš kabine, a Luna je prošle nedelje krenula da pere veš na ruke i pronašla ga. Kada ga je pročitala, samo što se nije srušila od šoka, celu noć je ridala od sreće jer je najmanje od svega to očekivala. Ona je do tada bila uplašena da će je Marko ostaviti, ali se uverila u suprotno. Sada joj je mnogo lakše jer je sigurna u njega zato i kulira sve provokacije zadrugara i uživa sa Markom u ljubavi - završava izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
komšinica

25.03.2019 15:13

LUNA IGRA IGRU I ONA SVE FOLIRA I LAŽE. Prošle sezone kad su joj spomenuli Gastos skakala i vikala da ništa nije imala s njim. ONA JE LAŽOV a za GLUPE JE iskrena!

Odgovori 37 14
Maja

25.03.2019 19:18

Njih dvoje su meni jako simpaticni i lepo ih je gledati malo za promenu dosadne su svadje prozivke psovke

Odgovori 23 23