Miljana i Zola u dugovima: Traže brdo para za njegov nastup, a Kulićeva povećava cenu!

Autor: Blic.rs

Zadruga

25.03.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samostalni život Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole ispostavio se kao veoma skup, pa je par prinuđen da radi.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Sad moraju da rade... Miljana i Zola

Njih dvoje angažovali su menadžera koji je otkrio da je cena Zolinog nastupa 500 evra kao di-džeja, a cenu povećava Miljanino prisustvo za 200 dodatnih evra:

- Ako je klub u Beogradu recimo 400 evra je cena za Zolin didžej nastup, jer Niš nije mnogo daleko. Za udaljenije gradove, po regionu tražimo 500 evra jer moramo da platimo i smeštaj. Za klubove koji su slabije posećeni predlažemo da angažuju i MIljanu sa Zolom da bi privukla posetioce, a to košta još dodatnih 200 evra- objasnio je Zolin i Miljanin menadžer, Boban Majstorović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pobegli iz "Zadruge 2" pa ne znaju od čega će da žive...

On je otkrio i koji je Miljanin posao, kao i da rijaliti učesnica za noć zaradi stotinak evra nakon što on kao menadžer uzme svoj procenat:

- Može da bira ako hoće, ali njeno ime istaknuto na plakatima privlači ljude da dođu, vide je i upoznaju. Miljana se slika sa fanovima, a može i da peva ako neko traži - rekao je Boban.

Kao što je poznato Miljana i Zola zbog bega iz zadruge sada očajnički traže posao jer kako je televizija "Pink" saopštila njih dvoje moraju da isplate dug od po 50.000 evra zbog samovoljnog napuštanja rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
melinda

25.03.2019 14:59

Vi to ozbiljno?