Upoznao je u agenciji: Posle otkrića da se bavila prostitucijom, Pavle priznao odakle zna Sanju!

Autor:

Zadruga

25.03.2019

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavle Jovanović mnogima je u rijalitiju "Zadruga 2" napravio problem, pa posle Dragane Mitar za koju je kazao da joj je bio ljubavnik, sada je obelodanio da se Sanja Stanković bavila prostitucijom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
I dalje priča o Dragani Mitar, a sada i o Sanji... Pavle Jovanović

Zbog ove izjave, Jovana Tomić Matora fizički je nasrnula na njega. A on je u poslednjem razgovoru sa Rebekom Popović i Doroteom Jovanović priznao kako je upoznao Sanju. On je najpre Rebeki i Dorotei pričao o lažima Dragane Mitar:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Otkriveno da se bavila prostitucijom... Sanja sa svojm devojkom Matorom

- Zašto napolju nema drugaricu?  Zato što se kune u dete i laže. Ja mogu da ti dokažem porukom da mi se klela u dete da smo mi najveća ljubav, kao i to da se zaklela u Jovana i da je slagala. Da li si čula da sam se ja umešao u neku svađu ili raspravu sa Sanjom i Matorom? - upitao je Pavle Rebeku, na šta mu je ona odgovorila:

- Ti meni deluješ kao osoba koja može sve da načepi. Prvo je bilo sa Draganom, a onda sa Sanjom i Matorom - dodala je Rebeka, a on ju je i dalje razuveravao da nije tako.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pavle zna mnogo toga o Sanji...

A onda je ispričao kako zna Sanju:

- Možda si čula za Milenu i Jelenu, one su bliznakinje i imaju agenciju koja se bavi promoterkama koje promovišu firme i proizvode. Stoje na sajmu automobila. Nije to agencija za prostituciju. To je Sanja radila, te promocije, tako se znaju moja bivša devojka i Sanja. Ja sa Sanjom nikada u životu nisam pričao kao sa tobom. Ona je znala mnogo o meni, jer je moja devojka pričala sve. Ja sam znao samo ono što su drugi pričali o njoj. Matoru znam samo iz izlazaka - otkrio je Pavle.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stefan

25.03.2019 12:10

Promoterke nisu prostitutke.

Odgovori 13 3
Evelyn Krimova

09.04.2019 17:41

Kako ti to znas? Da li si mozda drzao svecu? Nisu sve..... ali....