Zamalo završila u bolnici: Doroteina majka na lekovima zbog Karađorđa!

Autor: Pink.rs

Zadruga

24.03.2019

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavno pismo koje je Karađorđe Subotić napisao Dorotei Jovanović kojoj je to pročitano, šokiralo je sve, ali i majku ove učesnice koja je otkrila da joj je nakon ovoga pozlilo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Dorotea...

Dragana Jovanović, Doroteina mama izjavila je da se ovo što je Subotić učinio graniči s bolešću, kao i da je umalo završila u bolnici zbog njegovog priznanja:

- Znate kako, ne da ne podržavam, naravno da ne podržavam, ja to vidim kao vid bolesti, verujte mi. Ja protiv njega nemam ništa. Čitava noć mi je prošla u teškom ludilu, bilo mi je toliko žao. Ovo mi je bio najveći stres, jer ako sam ja bila sinoć na rubu da završim u bolnici zbog mog zdrastvenog stanja, apsolutno me je potresla cela situacija. Nije zaslužila ovoliko ponižavanje, nije normalno komplentno dešavanje. Ne znam odakle njemu pravo da tako nešto pokuša? - započela je Dragana priču.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bila je šokirana...Dorotea

Osim ovoga, Dragana je šokirana i njegovim ponašanjem kod bazena kada se obnažio u potpunosti:

Šta mogu da mislim? Gledala sam ga kao Aleksandrinog oca i tu je bio kraj! On joj može biti kao otac, ali ne ide, ovako ne ide. Karađorđa treba da bude sramota, prvo njegovog deteta! Njegovo skidanje na bazenu, to nije bilo u redu da uradi ispred svog deteta, neću da razumem to. Ja nisam znala šta ću od sebe - izjavila je vidno uznemirena Dragana.

Dragana nije mogla da ostane nedorečena i kada je u pitanju ponašanje Mikija Đuričića tokom noći kada je obelodanjeno za ljubavno pismo. Doroteina majka imala je jasnu poruku za pčelara iz Kupinova.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Priznao svoj osećanja... Karađorđe

- Bilo mi je teško kada sam gledala Mikija i njegovo ponašanje prema Dorotei. A Miki bi trebalo da se pozabavi svojim klipovima iz toaleta, sa Suzanom. Koga zanima njegovo mišljenje? Samo isprani mozgovi, njegovo mišljenje nikog ne zanima - izjasnila se Dragana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Đurđe

24.03.2019 13:58

To je bila mala šala. Pošto se Dorotea ljutila, svi su se grohotom smejali i vrištali. Što se ona više ljutila, zadrugari su se još više smejali.

Odgovori 18 1
Ujka Vanja

24.03.2019 18:43

Njena majka nije se potresala kada je ona bila sa matorcem, kada je igrala oko sipke i slicno, a sada se kao strasno potresla. Ne znam za sto je ova devojka uopste ulazila, jer sve sto je pokazala je bilo dno dna. Ceo dan u bade mantilu, spavacici.... radi li ona nesto ili spava preko dana a nocu je ceka sipka?

Odgovori 16 0
Nesa

25.03.2019 07:51

Videli smo spot u kome Dorotea igra obnažena oko šipke u noćnom klubu. Tada je majka trebala da se sekira i reaguje.