Progovorio o njenim psihičkim problemima: Zerinin ljubavnik napustio Zadrugu 2!

Autor:

Zadruga

24.03.2019

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zerina Hećo nedavno je napustila "Zadrugu 2" nakon što ju je publika izbacila kada se ošišala na ćelavo. Ovaj Zerinin gest mnogi su shvatili kao psihičku nestabilnost, dok se ona pravdala kako je to učinila u znak podrške obolelim ženama od kancera s čim se i sama borila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Izbačen odlukom gledalaca... Vladimir Todorović

Međutim, neki joj nisu poverovali već su mislili da je to uradila zbog instruktora plesa Vladimira Todorovića s kojim je bila u kratkoj vezi, a s kojim se u poslednje vreme svađala i koji ju je na kraju ostavio.

Todorović je sinoć ispao iz "Zadruge 2" budući da je u borbi sa Mikijem Đuričićem, Branislavom Radonićem Brendonom i Draganom Mitar imao samo jedan procenat glasova. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Osećao se kao njen psihijatar... Vladimir i Zerina

Prilikom odlaska iz rijalitija, Vladimir je gostovao kod Dušice Jakovljević kojoj je otkrio detalje svog odnosa sa Zerinom kao i kako se osećao kada je ona obrijala glavu:

- Stresno sam doživeo sve to. Bilo mi je žao jer sam se osećao delom krivim, ali sam posle shvatio da krivca nema. Moje emocije su bile iskrene, bez lažne namere. Ja sam se tu osećao kao nečiji psihijatar, a ne kao partner. Mene je sve to unazadilo, ja sam se prosto povukao. Ja sam prvenstveno posumnjao u sebe, pa u sve ono što je ona radila. Ja se nadam da je ona prema meni bila iskrena, ja sam bio iskren - rekao je Vladimir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
bojan

24.03.2019 12:41

Vladimir nema pojma o ženama.

SvetlanaP

24.03.2019 12:47

Ovaj Vlada, ne zna da li je dosao ili je posao, da li ima emocije ili nema prema onoj izgubljenoj Zerini. Mislim da momak nije trebao ni da ulazi jer niti je sta pokazao , niti je interesantan... iako je sampion. Meni je to neshvatljivo....