Procurio njegov dogovor s produkcijom: Matora u naletu besa, otkrila Pavlovu mračnu tajnu!

Autor:

Zadruga

23.03.2019

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavle Jovanović od samog ulaska u "Zadrugu 2", otkrivao je tajne pojedinih učesnica. Najpre je krenuo od Dragane Mitar o kojoj je najviše znao s obzirom na to da mu je ona bila ljubavnica, a sada se prebacio na Sanju Stanković i Jovanu Tomić Matoru s kojima je u početku bio u dobrim odnosima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
U naletu besa sve otkrila... Matora

Međutim, izgleda da je ta "tikva pukla" budući da je Jovanović sinoć objavio da mu je Matora priznala da se Sanja bavila prostitucijom i da je prekinula kada je ušla u vezu s njom. Ovo je Stankovićevu uništilo, a Jovana je skočila da se bije s Pavlom, nakon čega je odlučila sve o njemu javno da kaže:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rat Matore i Pavla...

U žaru besa, Jovana je otkrila da je Pavle od produkcije Pinka tražio 3 hiljade evra unapred kako bi odblokirao svoj račun, a zatim ga upitala ko drži klub za koji on govori da je njegov!

Odmah na početku video snimka Matora je otkrila da je Pavle prodao stan i da je tražio novac unapred da bi mu odblokirali račun:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

23.03.2019 15:09

Avioni, kamioni, a morao da proda stan, i nema 3 hiljade evra da odblokira račun.

Odgovori 12 3