Biljana Dragojević: Moj sin mora da bira, ili ku*va ili ja!

Autor: Tijana CVEJANOVIĆ

Zadruga

23.03.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević i dalje ne podržava Davidovu vezu sa Anom, već je na strani Aleksandre Subotić i raduje se njenom povratku u "Zadrugu".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana Dragojević...

Iako se dvoumila u koji će rijalti ući, Subotićka se opredelila za onaj gde su stvari ostale nedorečene, a to je svakako "Zadruga". Bilja je u svemu podržava od samog početka, te je i dalje uz nju, dok ostaje pri svome da Koraćevu nikada neće prihvatiti i da će je Subotićka uništiti.

- Radujem se što se Aleksandra izborila za sebe i što je svima pokazala da je pametna i jaka devojka. Naravno da je podržavam i jedva čekam da je vidim u "Zadruzi". Sada će se mnogi utišati i više neće imati za šta da likuju. Došao je kraj onoj prostitutki Ani, Aleks će joj sve naplatiti. Subotićka ne mora ništa da radi niti da se trudi da Ani bude loše, sama pomisao da je ona sada blizu nje i Davida Koraćku će dovesti do ludila, to je za nju pakao - kaže Bilja.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić...

Inače, situacija između majke i sina je veoma loša, te Biljana za sve krivi Anu, dok David za sve krivi upravo svoju majku. Tako se on pre neki dan javno odrekao Bilje. Takođe je više puta naveo da ona mora da prihvati njegovu vezu sa Anom, kao što je on prihvatio Biljinog novog muža.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David...

- David se totalno pogubio i više ne zna šta priča. Jako me je povredilo što je rekao to za mene, ali će se on brzo trgnuti i shvatiće koliko je pogrešio. U jednom trenutku će se osvestiti ili će, nažalost, morati da bira: ili ta kurva ili ja. Kako je on rekao da će me se odreći zbog nje, tako i ja mogu da kažem da ću se odreći njega ako je ne ostavi - završava Bilja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Marina

23.03.2019 15:32

Ovo NIJE majka vec zena koja zeli da gospodari zivotima svojih sinova.Ovako se majke nikada ne ponasaju i nista i niko na svetu ne bi mogao da ih odvoji od njihove dece.Svaka majka zeli svom detetu najbolje ali i ako je i pogresio sam ce snositi posledice i to nju ne treba da zanima i naravno ne treba da ga ucenjuje sa ili ona ili ja.Vec je ostala bez jednog sina i to je nije opametilo a sada je na dobrom putu da ostane i bez drugog.Tako je svasta pricala i za Dalilu a posle se cudila i zalila sto je sin blokirao.Culi smo u ostalom misljenje njenog sina kada se ukljucio u emisiju.Ni jednog trenutka nije videla krivca u sebi.Sada se satro ona toliko vezala za Aleksandru i daje joj podrsku za Zadrugu kako bi Ani bilo lose a ne razmislja kako ve Davidu biti lose.Zena uopste nije normalna,a majka po najnanje.

Odgovori 31 5
Daca

23.03.2019 16:03

Kome treba ovakva majka???

Odgovori 28 5
vekica

23.03.2019 22:57

fuj fuj

Odgovori 21 3
vekica

23.03.2019 22:59

fuj fuj i to majka

Odgovori 20 0