Dok sam se ja bavila detetom, on se bavio ku*vama: Dragana Mitar otkrila zbog čega se sveti mužu!

Autor:

Zadruga

22.03.2019

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najkontroverznijih učesnica u "Zadruzi 2", Dragana Mitar okarakterisana je kao žena sa mnogo ljubavnika, a mnogi žale njenog supruga Sinišu Dragutinovića. Međutim, bivša "modelsica" objasnila je zbog čega je prevarila svog supruga.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Svetila se mužu... Dragana Mitar

Dragana je u nekoliko navrata govorila o tome kako je trpela zlostavljanje od strane svog muža, a ovoga puta se osvrnula na trudnoću i period dok je čekela svog sina:

- Da se ponovo udam, nemam više ni potrebu ni želju. Mi smo pre svega prijatelji, on je tu u svako doba dana i noći, kao da sam odrasla s njim. To je baš neka posebna ljubav. Bila je u početku strast. pa zaljubljenost, ta neka bolesnička ljubav i mislim da je zbog toga došlo do svega - da se svetimo jedno drugome, da on bude nasilnik i svašta nešto. Na kraju je ispao prema meni fer i korektan, ispao je čovek. Ima milion njih koji ostave trudnu ženu... Kad su trudne, muškarci koriste tu priliku, to ti je kao devet godina, nikad kraja... - započela je priču o svom braku Drgana koja je pomom objasnila zbog čega je prevarila Sinišu:

Foto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Dragana i Siniša...

- Samo sam vratila nešto što je meni rađeno dok sam bila trudna, dok sam se bavila detetom, a on se bavio ku*vetinama. Pošto ne mogu da mu dokažem tu jačinu bola, onda je*i ga. Htela sam i da se razvedem, nije mi dao - između ostalog je ispričala Dragana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

22.03.2019 22:10

Zaboravila da je i ona bila "kurva", kako ih sama zove. Pa postala "poštena". Pa se opet "prokurvala". Kakva lenština, lujka i nimfomanka. A za sve krivi muža.

Odgovori 12 0
Milovan

23.03.2019 08:32

Svoje kurvanje minimalizuje a njegovo preuveličava. Niko joj ne bi oprostio njeno ponašanje.

Odgovori 10 0