Honorar presudio: Aleksandra se vraća u Zadrugu za duplo veću sumu!

Autor: Alo.rs

Zadruga

22.03.2019

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić, koja je udarila pesnicom Minu u glavu pa diskvalifikovana iz "Zadruge", vraća se u rijaliti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Minu je nokautirala a sada će Davida i Anu...

Po svemu sudeći, posle brojnih spekulacija oko njenog povratka, kao i prelaska u rijaliti "Parovi", stavljena je tačka i doneta konačna odluka.

- Bila je nervozna ovih dana, jer nije znala šta je pametno da učini. Išla je na tajne razgovore sa produkcijom "Zadruge", kao i "Parova". Ponude i sa jedne i sa druge strane bile su fantastične. Svi su joj ponudili da joj isplate honorar unapred, jer su svesni da je dobar rijaliti igrač i da će podići sam rijaliti na viši nivo. Konačno je prelomila i odlučila da ipak uđe u "Zadrugu". Sjajnu ponudu je dobila od produkcije "Parova", ali je shvatila da nema tamo nijednu priču koja bi mogla da se vrti oko nje. Svesna je da će uspeti da uništi Anu Korać i vrati Davida sebi ponovo. Kupila je novu garderobu, posetila kozmetičara, sve je uradila kako bi zablistala u punom sjaju i ušla na velika vrata u rijaliti - završila je priču Subotićkina drugarica.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Pomrsiće mu račune... Aleksandra i David u Zadruzi...

- Tačno je sve što ste čuli. Ulazim u "Zadrugu", mogu samo da kažem da sam dobila duplo veći honorar nego što sam imala - kratko je prokomentarisala Subotićka.

Podsetimo, čim joj je video leđa, David je brže bolje našao utehu u Ani i samim tim zaboravio na svoju veliku ljubav Aleksandru.

Subotićka se pohvalila novim stanom u Novom Sadu i na Instagram stori pokazala gde sada živi sa ćerkicom. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Danijela

22.03.2019 09:08

Vratite onda i Tomovica.

Odgovori 27 2
Dani

22.03.2019 11:40

Ona se vraća. A dete ostavlja u vrtiću na 24-casovno čuvanje?

Odgovori 13 0
georgina

22.03.2019 13:15

Jedva cekam da vidim Aleksandru mnogo je volim i zelim joj sve najbolje kao i pobedu jer je ona to i zasluzila i kao samohrana majka treba da pobedi i da skoluje onu slatku malu devojcicu .Sama se bori , nema podrsku zelim joj srecu

Odgovori 5 13