(VIDEO) Luna i Marko doktorirali se*s na stolici! Đoganijeva priznala: Osećam se kao d*olja!

Autor:

Zadruga

22.03.2019

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrtak veče u "Zadruzi" je rezervisano za gledanje snimaka i razotkrivanje učesnika!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Marko Miljković

Međutim, ono što su ukućani videli ovoga puta ih je oduševilo, a to je klip u kojem su Luna Đogani i Marko Miljković upražnjavali seks, dok je Zorica Marković vršila nuždu na wc šolji. Blogerka je od sramote izašla iz Bele kuće, a ono što je posebno privuklo pažnju je to što se Đoganijeva pre odlaska u tuš kabinu žalila na bol u kičmi, koja prestala čim je započela vrelu akciju.

- To su vanredne situacije, to ne može da se kontroliše! U tom trenutku nisam ništa osećala. Bol se vratila kad sam ušla u sobu. Sad mi je bolje, popila sam lek. Osećam se kao neka d*olja, kao da samo ovo ja radim! Kao da ovde niko ništa ne radi! - rekla je Luna.

- Svima dobro, ja se nisam uk*kila u gaće, vi ste se je*ali i svima dobro - rekla je Zorica.

- Ja mislim da je uletela namerno, zbog toga sam ja rekao da smrdi mnogo inače nije ništa - rekao je Marko. Luni je bilo veoma neprijatno te je napustila prostoriju, dok je Marko "pozeleneo" od stida dok su komentarisali njegovu akciju sa Đoganijevom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mile

22.03.2019 10:46

I treba da se oseća. Isto radi kao ona.

Odgovori 19 1
Stela

22.03.2019 11:56

a nisi????

Odgovori 11 1