Moraju da predaju nedozvoljene predmete: Za Davida stigla strašna kazna u "Zadruzi 2"!

Autor:

Zadruga

21.03.2019

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici rijalitija "Zadruga 2" protekle nedelje bili su na zadatku koji ih je podelio, pa su neki spavali na rajskom ostrvu. Obzirom na to da su mnogi ljubavnici bili razdvojeni, zadrugari su pravili ogroman broj prekršaja.

RepublikaFoto: printscreen/daily motion
Platiće visoku kaznu...

Učesnici rijalitija prekršili su jedno od osnovnih pravila, a to je da ne smeju da komuniciraju sa cimerima koji su i dalje u Beloj kući. Tako su zadrugari s napuštenog ostrva slali ceduljice svojim voljenima u Belu kuću, zbog čega je Veliki šef odlučio da budu kažnjeni.

-  Dragi zadrugari, na samom početku želimo da vas podsetimo na jedno od osnovnih pravila u "Zadruzi". Kako je poznato da je govor znakova strogo zabranjeno, a pojedinci su se baš opustili i ne kriju da pišu tajne poruke doneli smo odluku da svi budete kažnjeni smanjenjem buzdžeta od po 1.000 dinara. Pošto su pojedinici preterali, svi ćete predati apsolutno sve papire i olovke koje imate, jer će svako biti kažnjen nedeljnim honorarom bez obaveštenja. Od sada će važiti pravilo da jedan od dva potrčka vrati pismo u poštansko sanduče, ukoliko David ne bude izvršio ovo i on će biti kažnjen. Nakon ovoga je bitno da održite porodični sastanak, jer se desilo mnogo svađa dok ste bili razdvojeni. Verujemo da vam je jasno da su međuljudski odnosi u "Zadruzi" veoma zahladneli i zato je bitno da održite sastanak na kome ćete reći sve što mislite - pisalo je u pismu u kom je akcenat bio na prekršaju Davida Dragojevića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ozbiljno kršio pravila...David Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading