Napravila je najveću životnu grešku: Gagi progovorio o ovim detaljima Lunine veze!

Autor:

Zadruga

21.03.2019

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni denser Gagi Đogani u više navrata je isticao koliko podržava naslednicu Lunu, a sada je priznao i da li nakon njenih brojnih sukoba sa Markom Miljkovićem i dalje podržava njihovu vezu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gagi Đogani...

Naime, otac učesnice "Zadruge" Gagi Đogani oglasio se otvorenim pismom u kojem je poručio kakvog su stava on i ostali članovi porodice.

- Draga podrško, svakodnevno se pojavljuju različite priče i laži o našim stavovima prema Luni i njenom životnom izboru. Nikada se nismo mešali u njene odluke, da jesmo verovatno bismo to uradili kada je pravila najveću životnu grešku, a i tada smo je pustili jer njen život je njeno pravo i kroz njega mora proći sama i sama naučiti neke životne stvari. Meni, kao i svakom roditelju, je bitna sreća deteta i sve dok je moje dete sretno i ja sam. Poštovaću svaki njen izbor jer je to njeno pravo, svi smo mi prošli te životne faze odrastanja i traganja sebe , tako se gradi karakter i stavovi. Ja kao otac sam tu da stanem uz nju, da joj dam podršku i zaštitim od zla, ali ne mogu i neću da je štitim od onog što joj je zapisano i što mora da preživi, nemam pravo na to. Tu sam za sve koliko je u mojoj moći, postoji nešto iznad nas, postoji nešto što se zove sudbina. Želim joj ljubav i podržavam njen osmeh i poštujem svakog ko je deo njene duše - objasnio je Gagi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragana

21.03.2019 19:08

“Dokle god ne osvestiš nesvesno, ono će upravljati tvojim životom i ti ćeš to nazivati sudbinom.“ K G Jung... Svi koji zive svesno svoje zivote znaju da nesvesni ljudi za sve lose sto im se desava u zivotu krive sudbinu...

Odgovori 27 0
kris

22.03.2019 12:02

Ovo je Anabela napisala za nepismenog Gagija.

Odgovori 12 0