Oglasio se Gastoz i priznao sve: Evo šta je rekao o se*su sa Lunom Đogani!

Autor: pink.rs, Republika.rs

Zadruga

21.03.2019

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Luna Đogani konačno je priznala da je bila intimna sa Nenadom Marinkovićem Gastozom!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Nenad Marinković Gastoz

Iako je do tada uporno tvrdila da su njih dvoje samo drugovi i da nikakvih emocija ni simpatija nije bilo, Luna je sinoć samu sebe dematnovala.

Ona je u ljubavnoj vezi sa Gastozom bila samo nekoliko nedelja pošto je napustila "Zadrugu 1" u kojoj je bila u veoma turbulentnoj vezi sa pevačem Slobom Radanovićem. Iako je po ulasku u drugu sezonu ovog šou programa tvrdila da još nije prebolela Slobu, te da ni sa jednim drugim muškarcem posle njega nije bila, sinoć je sve porekla.

Ona je dobila pitanje od gledalaca ko je osoba koju neprestano pominje, a koja zauzima posebno mesto u njenom srcu, te je posle nekoliko minuta dvoumljenja konačno sve priznala.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Nenad Marinković Gastoz

- Gastoz. Ali ne u ljubavnom smislu. Ja sam prolazila krož težak period i kako je on bio tu za mene u svakom smislu i ja to njemu nikad neću moći da zaboravim. Ja imam svog dečka, ali on će uvek biti u mom srcu i Marko to zna - odgovorila je Luna, a zatim otkrila:

- Mi nikad nismo bili zajedno, imali smo s*ks - javno je priznala Luna.

Njen prijatelj i bivši intimni partner Gastoz nikada nije javno potvrdio ove navode, iako se već duže vreme spekuliše da su njih dvoje bili intimni,međutim sada kada je blogerka iznela priču u rijalitiju, oglasio se i on: 

Republika

Foto: printscreen/TVPink
Luna Đogani...

- Šta da kažem? (Smeh) Strašno. Ne kažem da je strašno to, ali što je to pričala... Ovo sve što je sada rekla, sinoć sa Markom, to sve stoji. Upravo sam sad odgledao taj klip, strašno. Nisam znao da će da kaže tako nešto, mene kad god je neko pitao ja sam odbio da odgovorim. Sad ona ima dečka i treba da bude iskrena i otvorena prema njemu, neka je ona srećna i to je to. Mi smo drugari, pa smo drugari, mladi i ludi - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

23.03.2019 15:45

Oni nikad nisu bili zajedno, imali su s*ks - javno je priznala Luna. Luna tako navikla na neobavezne kres kombinacije.