(VIDEO) Miki našao rame za plakanje: Žalio se na Suzanu bivšoj ljubavi!

Autor:

Zadruga

21.03.2019

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić i Suzana Perović su sinoć opet imali žustru svađu. Pčelar je burno odreagovao na činjenicu da se njegova bivša devojka zaklela u decu i porodicu da se neće pomiriti sa njim!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić i Suzana Perović...

Ovu informaciju je Miki dobio od Stanije Dobrojević, pa su se on i Suzana žestoko sukobili zbog ovoga, prilikom čega joj je Đuričić rekao da definitivno raskida sa njom. O svemu ovome Miki je otvoreno pričao sa Rebekom Popović.  

Dok se ona njemu žalila na svoj odnos sa Markom Petruševićem Petrućijem, Miki je njoj otvorio sve karte i pričao joj o ljubavnim problemima sa Suzanom i Nadeždom Biljić. 

- Opet smo se posvađali i rekao mi je da je ovo rekao samo zbog mene - rekla je Rebeka.  

- Vidiš da mu je žao, da mu Marijana ništa ne znači - tešio ju je Miki, a onda se osvrnuo na svoj odnos sa Suzanom. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki se jada Rebeki...

- Samo da me je slušala, razočaran sam, žao mi je. Mi pucamo od početka, svaku noć smo se svađali. Osećam se kao da je nešto umrlo u meni. Ona je žena koja ništa ne zna da prizna, a ja ne trpim laži. Ja sam joj rekao da se razdvojimo ako smatra da će imati problema u porodici zbog mene. Kad je njoj potreban zagrljaj ona me poljubi i ode. Pa nekad i meni treba zagrljaj - ispričao je Miki. 

Rebeka je interesovala cela priča sa Nadeždom, a Miki je otvoreno ispričao sve što ga tišti i kako je zapravo izgledao njegov odnos sa Biljićevom. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana Pertović

- Žena je ležala pored mene i pričala mi sa kim je sve bila. Priča o nekoj velikoj ljubavi, znala je da se ne volimo. Ja sam rekao da smo momak i devojka da je ne bi prozivali. Suzana priča sa tom Nadeždom, podj*bava je za Uskrs. Onda klipovi sa Ljubom gde me najstrašnije vređa. Nadeždu pogađa što ja kažem da je ne volim. Ona i Čolak kažu da su intimni prijatelji i ona meni kaže da sam ja napravio k*rvu od nje - pričao je Đuričić dok ga je Rebeka pomno slušala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading