(VIDEO) Ana na ivici suza: Raskinula sa Davidom, umešala se i Stanija!

Autor:

Zadruga

20.03.2019

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnje ljute rivalke, Ana Korać i Stanija Dobrojević, danas su pronašle zajednički jezik i porazgovarale o Davidu Dragojeviću, sa kojim je starleta danas imala problem i svađu.

RepublikaFoto: printscreen/daily motion
Razočarala se u Davida...

 Koraćeva se požalila da je ljuta na Davida jer se tajno dopisivao sa Lazarom Jeremićem.

- Zbog sinoć, jer se domunđavao nešto sa Lazarom, za vreme žurke, on je nešto pričao sa njim. Na primer, ako sediš sa svojim dečkom, i dolazi njegov drug, ja njemu kažem, glupo je da šapuću dok sam ja tu. I kaže mi tako neku glupu priču, kao da ja imam pet godina. Ja sam se tu naljutila, a pre toga se uvredio, jer sam mu rekla da nije fer što je skakao i rekla sam mu da je sujetan, i on i dalje poriče, ali se uvredio na to - ispričala je Ana.

Obzirom da je Davida u toku svađe sa Anom zanimalo šta radi Aleksandra kao i da je pored svog jastuka u kući za gazde imao natpis sa "Šapice volim te" naslućuje se da je na pomolu raskid sa Anom i da bi David želeo da se pomiri sa svojom bivšom devojkom Aleksandrom. 

Pogledajte u videu kako se Ana žali Staniji:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boro

20.03.2019 17:47

David je nestabilna ličnost.

Odgovori 13 1
Mišo

20.03.2019 18:15

Mnogo brzo raskidaju. Ne ostavljaju da problem prespava, pa da "hladne" glave problem rasprave.