(VIDEO) Najveća svađa Ane i Davida do sad: Koraćeva ne može da pređe preko ovoga?!

Autor: pink.rs

Zadruga

19.03.2019

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević i Marko Miljković su tokom izazova sa bombonama pokušali da prevare protivnički tim tako što su palili upaljač i zaklanjali senku zbog su članovi tima odbačenih negodovali.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Svađa Ane i Davida...

Kada su Snežana Ilić i Lepi Mića prebrojali bombone po bojama, tim iz Bele kuće je imao daleko bolji plasman. Igra se završila, a onda su se Bane, Zlata i Marijana požalili na Davida i Marka. Ani Korać je bilo neprijatno kad je saznala da je njen dečko to radio, pa je odmah otišla da sa njim porazgovara.

Upalili ste upaljač, još si se gurao tamo. Stvarno ste sujetni, pustite nas nekada da pobedimo. Budeš li takav u vezi, biće problema. To sam ti rekla još pre - prokomentarisala je Koraćeva. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
David Dragojević

- Ma nije istina, o Bože, mi smo se zezali samo. Daj molim te, sad imate temu za razgovor. Hej ti! Fališ mi - govorio je David pa je Ana dodala:

- Samoživko. Nisam to očekivala od tebe. Ja tebe odlično znam, nemoj meni da prodaješ te priče. Što si morao na svetlo da joj staneš. Očajan si, mrzim to kod tebe, hajde ćao - dodala je Ana. 

- Je l' moguće to sad Ana, da li si normalna zbog igre da mi pričaš ovo - rekao je David razočarano, a onda napustio dok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

19.03.2019 18:37

A da i je moguće da je David zbog igre bio nepošten?

Odgovori 20 1
Mišo

20.03.2019 12:59

Ko vara u igri, vara i u životu.