U meni je agresija, treba mi psihijatar: David tražio pomoć da ne bi razvalio vrata!

Autor:

Zadruga

19.03.2019

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i David Dragojević razdvojeni su kao i većina zadrugara, a za to vreme rijaliti učesnik je izgubio podršku majke zbog starlete.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Prolaze kroz težak period... Ana i David

Zbog odluke da ne podrži njegovu vezu sa Anom, David je prekinuo svaki kontakt s majkom Biljanom Dragojević.

Dodatnu tenziju ljubavnom paru stvorio je i Lepi Mića koji je Anu posavetovao da je najbolje da okonča vezu sa Davidom jer joj je to napolju stvorilo dosta problema, kao i da se previše zanela u ovoj vezi.

Sve ovo Davida je iznerviralo zbog čega se svađao sa svojom devojkom:

Nakon što su se strasti stišale, njih dvoje su ponovo porazgovarali na istom mestu, a Dragojević se i tada žalio na sve što doživljava od majke.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David tražio psihijatra...

- Ja uvek tako nešto kažem znaš zbog čega - rekla je Koraćeva, prigovarajući svom dečku zbog nekog postupka koji je ostao nerazjašnjen.

- Za šta mene smatraš ti? Nemoj to da pričaš, za šta ti mene smatraš? Da ti znaš gde je moja glava i o čemu ja razmišljam? Joj, ljubavi. Je l' si ti svesna koliko ja tebe volim, nisi svesna - pričao je Dragojević.

Ana mu je upućivala nežne reči kako bi ga oraspoložila, ali David je bio vidno utučen zbog cele priče oko njegove majke.

- Nedostaješ mi previše - pričala je Koraćeva.

- Pa i ti meni, onda odeš tamo i neko ti priča... Mene ne interesuje ko će šta da kaže. Meni si ti bitna - naveo je David.

- Je l' sam ja nekog uvredila, je l' sam ja nešto uradila - pitala je Ana.

- Zašto on tebi bilo šta priča? Sad je počelo da me nervira sve ovo. Nervira me mešanje i ove gluposti, otvaranje glave. Osam meseci sam ovde još me moji rođeni kanale i j*bu spolja, da li je to normalno? Sad mi dođe da odem kući, da nogom otvorim vrata. Znaš šta je sad u meni, koja nervoza i agresija. Treba mi psihijatar zbog mame - zaključio je Dragojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mile

19.03.2019 10:15

Ogorcen je na majku. Zaljubljen je u Anu. Tesko mu je sto mora da prekine sa majkom.

Odgovori 20 0
Ljubo

19.03.2019 11:00

Treba pomoći čoveku.

Odgovori 21 0
Ja

19.03.2019 15:17

Motika tebi treba druskane..i novi mozak.

Odgovori 12 3