(VIDEO) Miki urlao na Suzanu, spomenuo njenu porodicu: Nastao haos!

Autor: pink.rs

Zadruga

18.03.2019

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku prethodne noći Miki Đuričić i Suzana Perović imali su žestoku svađu, a javno su ponovo stavili tačku na svoju ljubavnu vezu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Svađa Mikija i Suzane...

Međutim, oni su ponovo dali šansu jedno drugom, ali je Đuričić ostao bez teksta kada mu je pevačica odbrusila i rekla da je slobodna žena i da nema pravo da se meša u njene izbore i u to sa kime će se družiti. Povrh toga, Miki se iz Bele kuće ponovo uputio ka čamcu da bi na Rajskom ostrvu video svoju dragu, ali njihov pokušaj da izglade odnose bio je bezuspešan.

- Da li je realno da mi više ne možemo ni da pričamo? - pitala se Suzana.

- Šta da pričam, ti samo o sebi pričaš! Ti si mogla da utičeš da ne dođe do problema. Kad si ti uz mene bila? - pitao je Miki.

- Ja samo mogu da ti kažem da me više ništa ne zanima - rekla je Suzana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki i Suzana se posvađali...

- Ja samo neću da mi nastavimo ovu komunikaciju, zbog tvoje porodice! Mi ne možemo biti prijatelji. Ja da ti probleme pravim neću. Rekla si mi danas da ćeš da radiš šta hoćeš i da si ti slobodna žena. Radi šta hoćeš! Ja ni u jednom trenutku nisam mislio tebi ništa loše. Da li si ti normalna? Ti samo hoćeš da opravdavaš sebe! Ako ti smatraš da je normalno da se obraćaš čoveku koga je ošamario čovek koga ti navodno voliš... Kraj razgovora! Izazivaš u meni bes! Šatro me razumeš, a ovamo me kritikuješ! - pridikovao je Đuričić.

- Sa tobom ne može da se razgovara! Ti si mnogo sujetan i svaku narednu godinu ćeš sedeti sam! Ti si egoista! Nema koga nisi napušio ovde! - bila je razočarana Suzana.

Njih dvoje su se žestoko posvađali, a onda je Perovićka ostala sama na ostrvu vidno nervozna i neraspoložena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boro

18.03.2019 22:31

Miki nikoga ne voli i ne poštuje. Nevaspitani džiber,kockar i propalica iz Kupinova.

Odgovori 18 0
Dani

19.03.2019 09:05

Zenomrzac Miki izvredjao Suzanu, isto kao i Nadezdu. Nadezda pokusavala da joj kaze sta je ceka, ali nije htela da je cuje.