Stanija besna na Vladimira: Šta imaš od toga da mi povrediš majku?!

Autor:

Zadruga

18.03.2019

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođendanska čestitka u kojoj je majka Stanije Dobrojević, Slavića svojoj ćerki poručila da okonča vezu s Vladimirom Tomovićem, starletu je zbunila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zbunjena... Stanija Dobrojević

Dobrojevićeva je u razgovoru sa Marijanom Zonjić ispričala koliko joj znači majka koja ju je uvek i u svemu podržavala, zbog čega sumnja da je Tomović nešto učinio Slavici:

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Šta je uradio...? Vladimir

- Mora da me podržava. Kad sam prvi put odlučila da se slikam za naslovnu, ja sam tad već imala 25 godina. Već sam sredila američke papire, ostao mi još jedan ispit da bih dobila vizu. Vukla sam par godina taj diplomski. Njeno je bilo samo da podrži ili da me ne podrži, ali nije mogla da me zaustavi. Samoživo sam dete, tvrdoglavo. Nikad ona nije morala da brine da li ću da krenem lošim putem. Ona je meni rekla da su joj uvek sve branili, i moj otac isto... - prisetila se Stanija.

RepublikaFoto: instagram.com/slavicadobrojevic
Slavica Dobrojević
Foto: youtube.com/Zadruga Official
Misli da je Vladimir nešto udradio njenoj majci...

- Mislim da je Tomović izjavio nešto što je nju mnogo povredilo. Ja kad raskidam i vezu od 5 godina, ona se ne meša. On je morao da uradi nešto drugo. Ili se plaši da ja ne dam neke šanse. Ne znam šta da mislim, zašto mi je to napisala? Dok se Taša ogradila, nije mi ni spomenula ljubav. Šta imaš od toga da povrediš moju porodicu, majku? Mogao si da prećutiš. Svakome je teško u rijalitiju, pakao! On mi je napravio dupli! Nema veze da su fanovi pisali, novinari, za stolom itd. Mene kopka sve, ne mogu ni da tražim poziv! Nikad nisam doživela da ovoliko udaram glavom o zid. Ja znam da će ljudi izmišljati svakakve priče. Realna slika o meni je bila samo učešće u rijalitiju - bila je utučena Stanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mišo

18.03.2019 20:49

Stanija ni ne sluti da je njena majka povredila đetića.

Odgovori 28 0
Mile

19.03.2019 10:18

Stanija pati a Luna dobija sva obavestenja iz spoljasnjeg sveta.

Odgovori 18 0
Ljubo

19.03.2019 10:57

Stanijina majka povredila Vladimira, ali istovremeno i svoju ćerku Staniju. Nije trebala da se meša.

Odgovori 18 0
Ja

19.03.2019 15:20

Sta ce Staniji taj nosonja zadrti i zaostali ?