(FOTO) Miljana i Zola uhvaćeni zajedno u jednom kafiću: Kulićevu opsedali fanovi!

Autor:

Zadruga

18.03.2019

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana i Zola su otpočeli zajednički život u Nišu, ali ne u kući porodice Kulić, jer njeni roditelji ne podržavaju ovu vezu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana...

Od tada ljubavni par, sem uživanja u tome što imaju svoju privatnost bez kamera, odmor pronalazi i u izlascima i ispijanju dnevnih kafa na otvorenom.

U toku dana, dok su pili kafu u centru grada, Miljanu je odjednom orkužila grupa devojčica koje su želele da da se slikaju sa njom. 

Foto: instagram.com/zola_dj_
Miljana i Zola, ne odvajaju se jedno od drugog...

Nakon što je Kulićeva ispunila želju svojim mladim obožavateljkama, one su joj ushićeno zahvalile na ovom gestu, a potom nastavile dalje svojim putem, nakon čega ih je dočekala razočarana Zolina opaska.

Foto: instagram.com/zola_dj_
Miljanu opkolili fanovi...

- A mene ko šiša! Hvala vam! Nisam to očekivao od vas! - poručio je Čolić devojčicama, a zatim je usledila konstatacija zajedničkog prijatelja, koji je sa njima sedeo na kafi, da one "ne znaju ni kako se on zove".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

18.03.2019 16:03

Zola anonimac.