David će morati da bira: Ana poslala svima srednji prst, čak i Biljani Dragojević!

Autor:

Zadruga

18.03.2019

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara" saznala je da se Kristina Kija Kockar, sa kojom je bila u odličnim odnosima, naljutila na nju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana Dragojević...

Takođe, Koraćeva je čula i stav majke njenog dečka Davida Dragojevića.

Biljana Dragojević ne želi da prihvati Anu za snaju, jer joj se više sviđa Stanija Dobrojević, a o svemu su nakon emisije Ana i David odlučili da razgovaraju. Dok je on bio na doku, a ona na ivici ostrva, David je savetovao Anu kako da se postavi i šta da priča kada je pitaju za prijateljstvo sa Kijom koje je puklo.

- Ti si ovde sada na žiletu, jer ćeš ti biti loša ako nešto kažeš protiv! I za njega (Slobu) i za nju (Kiju) ispašćeš kao Pavle. Moram da pričamo ovako... Nemoj da brzaš i ništa nemoj još. Videćemo koliko, šta i kako - govorio je David Ani.

RepublikaFoto: printscreen/daily motion
David i Ana...

- To je za mene smešno! To je za mene peti razred škole. Ja to ne radim tako, ja radim to drugačije, a videće kako kada izađem napolje - izjavila je Ana.

Ana je u nastavku rekla Davidu kako joj se ne dopadaju komentari njegove majke, posle čega je David istakao kako ih niko neće razdvojiti pa čak i njegova majka. Tokom razgovora Koraćeva je pokazivala srednje prste i govorila da je to namenila svima koji se protive njihovoj ljubavi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ana, sve im bolje ide...

- I tvoja mama je katastrofa! Previše se zaigrala i to što je rekla za Staniju je rekla zato što sam ja u svađi sa njom. To je odvratno! Šta je moja mama trebala da radi kada je Ljuba rekla da si p*der? Pušite mi k*rac svi, nećete me razdvojiti od Davida! Svima k*rac, svima! - govorila je Ana.

- Da si od g*vana, volim te najviše na svetu! Ne bih te menjao! Odvratno, ne može ona da sudi! Videće ona sve kada izađem i kada ne odem kod nje. Odlučio sam da stavim tačku na sve! - pričao je David o svojoj majci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Mile

18.03.2019 09:49

To nije kulturno. Izdala se. Ako je lepa ne znaci da je kulturna.

Odgovori 20 3
nesa

18.03.2019 10:09

Neka ga stavi u pedu pa u usta. Smrad.

Odgovori 19 3
Lenny

18.03.2019 10:10

Ova hodajuca plastika dno dna od zene...

Odgovori 16 5
Vesna

18.03.2019 10:14

E moj Davide, zar da dozvolis da jedna plasticna, naduvana eskort dama u koju si trenutno zaljubljen, pokazuje srednji prst i govori gadosti tvojoj majci, koja te rodila i odhranila??? Ova ti je sad i nikad vise, jer iskreno, nisi ti njen kalibar i ne mozes joj priustit hiljade evra mesecno, a majka je majka za veke vekova. Sram te bilo, Davide!

Odgovori 11 9