Majka Nadežde Biljić otkrila od čega zadrugarka boluje: Se*s sa Mikijem ju je načisto poremetio!

Autor: blic.rs, Republika.rs

Zadruga

17.03.2019

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Nadežde Biljić, Slavica progovorila je psihičkom stanju svoju ćerke!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Slavica Biljić

- Nadežda Biljić je na terapiji, još pati od depresije, ali je stabilno. Može normalno da funkcioniše i da se bavi svojim poslom - kaže majka.

- Moju ćerku je u depresiju bacila ta borba za opstanak na estradi. Svesna je koliko kvaliteta ima kao pevač, a ne može da dođe do izražaja i tako već dugi niz godina. Ona generalno nije zadovoljna svojim statusom na estradi. Ona to nikada nije rekla, ali ja kao njena majka znam šta je muči. Zatim ju je pogodio taj snimak seksa koji je završio na porno-sajtu. Ona nije takva devojka.

- Nadežda pokazuje da je jaka i hrabra, da je za to baš briga, čak se i šalila na svoj račun, ali to je daleko od istine. Naravno da nju to pogađa, ona se bavi pevanjem i treba da ode negde da peva, a da neko pored pevanja očekuje još neke usluge. Nije joj bilo lako. Sam boravak u rijalitiju joj je teško padao, ona je meni pričala da kako god uđe u rijaliti dobije neku negativnu energiju, neke napade agresije, ali da joj odmah bude bolje kada izađe sa kapije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić

- I sama činjenica da se ostaje po deset meseci u rijalijitiju je uticala na to da se ona oseća loše. Sve to pomalo dovelo je do toga da ona padne u depresiju - otkriva ona, sigurna da će Nadežda uspeti da pređe preko svega što joj se bude isprečilo na putu i stvaralo joj muke.

Slavica ne bi volela da joj ćerka ponovo bude sa Mikijem Đuričićem.

- Ja ne bih volela da se pomiri sa njim, ali mislim da ni ona to ne bi uradila. Uopšte to ne uzimam kao opciju. Posle onakvih uvreda, to joj ne treba. U svakom slučaju, čak i da se to dogodi, mi ćemo je podržati - ističe ona, sigurna da su za pomirenje šanse svakako male.

- Mislim da više ne gaji emocije prema Mikiju, ona samo želi da istera pravdu, da pokaže svima da je on zapravo nju iskoristio. Miki i Suzana žele da od nje naprave ljubomornu devojku, a nju oni ne interesuju. Ušla je u "Zadrugu" po treći put da skine dug koji ima prema Pinku i da se pokaže u boljem svetlu, da više peva, jer je to dobro za njenu karijeru. Mi smo je svi savetovali da iskulira svađe.

Majka ćerku i te kako razume kada vidi da je u nekim situacijama izgubila kontrolu.

- Kada ju je Miki polio kafom, to je bio užas, pa to nije muškarac, kada može tako nešto da uradi? Naravno da ju je to iznerviralo. Ona ne može da veruje da je to taj Miki koji ju je podržavao u "Zadruzi 1". Nema tu emocija, nego je ona samo shvatila kakav je kao muškarac i da joj nije bio potreban u životu uopšte. Mislim da se Miki sad namerno grli sa Suzanom ne bi li nju napravio ljubomornom, a ona ga ne primećuje - tvrdi ona.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić i Miki Đuričić

S druge strane, iako je već dva puta bežala, Nadežda je i treći put poželela da učini isto.

- Hajde mi otvorite vrata, nemojte me za*ebavati. Otvorite mi vrata da ne bih morala opet da idem preko ograde - besnela je ona, iako se vratila sigurna da do toga neće doći ovoga puta.

Pojedinici već licitiraju koliko će sada ostati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pera

18.03.2019 08:40

Majka nije trebala da dozvoli da joj bolesna cerka ponovo ode u pakao Zadruge.