Demolirala dvorište u rijalitiju: Učesnica "Zadruge 2" podivljala, svi misle da je luda!

Autor:

Zadruga

15.03.2019

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje povodom rođendana Mikija Đuričića mnoge je oduševilo budući da je domaćin tražio mnogo hrane kako bi se svi dobro najeli.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Krila hranu, Matora je provalila... Dorotea i Jovana

Međutim, jedini Mikijev uslov bio je da niko ne uzima hranu i sklanja je iza kreveta kako bi štedeo za sledeći dan, što nije ispoštovala samo jedna učesnica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Najpre su letele flaše...

Dorotea Jovanović u strahu da će gladovati, sakrila je hranu iza kreveta koju je uzela sa Mikijevog slavlja, a kada je ovo video pčelar se razbesneo. Da Dorotea odvaja hranu najpre je videla Jovana Tomić Matora koja je Jovanovićevoj to prebacila:

- Ti i Miki ste preterali. Baš ste bezobrazni. I ti i Miki ste zadrti. Prvo ja tu hranu nisam uzela za sebe nego za druge. Kako vas nije sramota da nabeđujete za hranu i da sumnjate? Stvarno sramota! - govorila je plačljivim glasom Dorotea.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Poludela pa bacala flaše i sto...

Dizajnerka odeće za pse se pravdala da je hranu sklonila za nekoliko ljudi, a onda je istakla da je imala samo za Pavla i nju, zbog čega joj je Matora rekla da se odluči da li je imala dovoljno namirnica za šest osoba ili samo za sebe. 

Ovo je Doroteu razbesnelo pa je najpre bacila flašu, a potom se umešao Miki koji joj je rekao da je mogla da jede koliko hoće, ali da nije smela da krije iza kreveta. Zbog ovoga je Dorotea počela da plače i govorila je da je prave ludom svi:

- Neko je rekao da može da se odvoji hrana. Sve što sam odvojila za sebe, ja sam podelila sa drugima. Marš od mene svi - vrištala je Dorotea, nakon čega je bacila sto i flaše koje su joj se našle pri ruci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mišo

15.03.2019 18:24

Glad je teška. Ljudi se boje.

Odgovori 26 1
Jeca

15.03.2019 20:50

I Miki je nosio sa drugih rodjendana pa mu niko ništa nije kazao.

Odgovori 25 1
Đurđe

16.03.2019 08:31

@Jeca - Miki jeste nosio hranu sa drugih rodjendana. I drugi su mu donosili hranu sa raznih proslava. Ali to je bila tudja hrana, a ovo je njegova hrana i on zabranjuje da se njegova hrana nosi. Što je tudje to je i moje, a ono što je moje, to je samo moje. Plaši se da ne bude dovoljno za njegov magacin. Ne da da odnesu onima koji nisu bili na rodjendanu.

Odgovori 15 2