Hitna pomoć kod Kulića: Miljani nije dobro!

Autor: Alo.rs

Zadruga

14.03.2019

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica Miljana Kulić napustila je "Zadrugu 2" sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, a potom je došla u Niš.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Alarmantno stanje u domu Kulića u Nišu...

Za njom je stigla i njena majka Marija koja je donela Miljaninog sina Željka, a od kada su izašle iz rijalitija, Kulićeve se ne oglašavaju. Međutim, izvor blizak Miljani tvrdi da se ona uopšte ne oseća dobro, kao i da joj je čak i pozlilo:

- Miljana već danima ne napušta svoj dom. Utučena je i uplakana nakon napuštanja rijalitija. Mislila je da će joj kući biti mnogo lakše, ali ipak nije. Navikla je da živi život pred kamerama i sve ovo joj teško pada. Nije ni ona sigurna šta je najpametnije za nju - započinje priču izvor blizak Kulićevoj i dodaje:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ne izlaze iz kuće... Miljana i Marija

- Marija pokušava da je izdigne iz čitave situacije, ali joj slabo ide. Svaki dan se čuju plač i jauci. Hitna je pre neki dan dolazila, verovatno joj se i slošilo, jer sam čuo da ima slab apetit i da skoro ništa ne jede. Kako će se sve ovo završiti Boga pitaj! - završio je priču uzrujno dobro obavešten izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading