Vesna Rivas: Lepi Mića češe prljavo dupe, pa mazi starlete!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vesna Rivas, koju mnogi zovu i "mama igre", ponovo je ušla u rijaliti "Parovi 7". Iako se mesecima nagađalo da će folkerka ući u konkurentski rijaliti "Zadruga 2", ona je ostala lojalna Hepi televiziji.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Vesna Rivas

Neposredno pred ulazak u zemunsku vilu, Vesna je odlučila da za Rijaliti raskrinka takmičare oba rijaliti-programa, a najviše je oplela po Miroslavu Pržulju zvanom Lepi Mića.

Vesna: Karte nisu na Mićinoj strani, ako ne bude poveo računa o sebi, to ga može skupo koštati

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića

- Moj posao je da pratim sve rijalitije! Moram da budem informisana i upućena u dešavanja. U "Zadruzi" kolo vodi Lepi Mića, a slede ga starlete i devojke lakog morala. On prvo zavuče ruku u svoju zadnjicu, pa im onda pruža tu istu ruku. Toliko o njemu. Taj postupak sve govori. Ne znam kako je živ, čula sam da ima zdravstvene probleme i da krvari pozadi jer ga ubijaju hemoroidi. Njemu sam u kartama videla velike probleme i ukoliko ne bude poveo računa o sebi, može ga skupo koštati sva ta igra.

  • Da li vam je nedostajao rijaliti?

- Prvo sam jedva čekala da izađem i da nastavim svoj život normalnim tempom, da budem na slobodi. Trajalo je to pola godine, a onda je crv rijalitija ponovo proradio u meni. Realno, ja sam igrač broj jedan, nemam konkurenciju i kad mene nema igre.

  • Kako komentarišete učesnike koji su ostali u rijalitiju posle vas?

- Kad mačke nema, miševi kolo vode. Pogubili su se, nemaju nit, nema ko da im kaže istinu, nema ko da ih oživi! Konkretno što se tiče "Parova", mora da padne kolektivna infuzija. Mili se ne smiruje, i dalje je pun neukusa i nema mere ni u čemu. Žao mi je što je ispala Ivana Žizela, bila je sjajna. Žao mi je i što nisu ubacili Eru Ojdanića kada je u "Parovima" bila baka Linda. Mislim da bi se tu rodila lepa ljubavna priča.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević i Ana Korać

Rivasova: Ana je dvojka koja obožava bogataše, a David to nije

  • Šta kažete za Anu Korać i Davida Dragojevića?

- Ta mala mi se nikako ne dopada, ne znam kako David ne vidi ko je ona. Jedna je od onih koje se hrane time što su otele tuđeg muškarca. Jasno je kakav život ona vodi napolju, nije David njen. Ana je dvojka koja voli pare, obožava bogataše, a David to nije. Kladim se da će ga šutnuti čim joj zatrebaju nove cipele ili nova tašna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški
  • Mina Vrbaški je pred svetom priznala da se bavila prostitucijom, koji je vaš komentar?

- Ništa čudno i ništa novo za rijaliti-devojke. Znate li koliko njih koje su je slušale i osuđivale rade to isto? Samo neće da priznaju. Ima ih i u mojoj branši, a kamoli među starletama i klaberkama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đurđe

12.03.2019 13:44

Pre se češao napred, a sada se češe pozadi.

Odgovori 11 0
dragan

12.03.2019 13:58

Lepi Mića češe prljavo dupe, pa mazi starlete.

Odgovori 11 0