(VIDEO) Stvarate nam ozbiljan problem napolju: Nakon što mu je Dragana poslala pismo, progovorio i Ša!

Autor:

Zadruga

10.03.2019

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar, Nenad Aleksić Ša komenatarisao je zadrugare i trenutna dešavanja u Beloj kući, pa se dotakao i njegovog odnosa sa Draganom Mitar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar...

Sinoć je u emisiji ,,Pitanja novinara" jedno pitanje bilo upućeno Dragani Mitar, koja mu je kradom dala pismo. 

- Možete da mi lepite epitete, radite šta hoćete, ne bih bio 22 godine pod javnim nebom. Posle ovoga ne moram više da trajem, dosta puta sam rekao da ne mogu da verujem da sam i dovde stigao. Moja najveća greška je što sam ušao ovde, jer sam dozvolio mnogim ljudima da komentarišu sve. Što se tiče svađe sa Jelenom, mi se posvađamo, pa sa pomirimo, to je apsolutno naša stvar. E sad, što se tiče Sanje i Matore, one imaju apsolutno pravo da gledaju iz ugla kako one hoće. Porodici jedino imam za šta da se pravdam, ako neko misli da sam ja pogrešio, ima pravo da se ne druži sa mnom. Što se tiče priče sa Draganom, zamolio bih vas da me ne spajate više sa njom. Ne prilazimo jedno drugom, popričali smo par puta, ali inače bežimo jedno od drugog na 20 metara. Postoje neke stvari koje neću da iznosim ovde za stolom, ali svako pominjanje Dragane i mene, izaziva nešto treće napolju, što je užasno. Stvarate nam ozbiljan problem napolju - ispričao je Ša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ceca

11.03.2019 09:12

Ša sam sebi pravi probleme. I dalje je nejasan njegov stav prema Dragani. A laže za tekst pisma.

Mišo

11.03.2019 13:56

Šašavi Ša i njegova šašava glava i dalje prave sebi probleme.