Aleksandra pokušava crnom magijom da vrati Davida: Evo ko joj u tome pomaže!

Autor: Svet.rs

Zadruga

10.03.2019

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srboljub, stric Aleksandre Subotić, oštro osuđuje Aleksandrino ponašanje i kaže da joj je Mungos svojim stavom samo pomogao jer njoj u Veterniku i nije mesto, tim pre što je Biljana sve vreme samo iskorišćava zarad novca.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Aleksandra Subotić...

- Aleksandra je trenutno u Kaluđerici, shvatila je priču sa Davidom, ali šta će dalje raditi, ne znam. Nju savetuju te tri, četiri žene, jedna je iz Austrije, a ostale odavde. One su već iznajmile Aleksandri stan u Novom Sadu pod izgovorom da joj dete tamo ide u vrtić. Šta će ona tamo? Totalno se glupo ponaša jer manipulišu njome - kaže Srboljub, i nastavlja:

- Na sve to, Aleksandra pruža neki klinački otpor medijima, što je stvarno bezveze. Ona je toliko nezrela da srlja i ide iz greške u grešku. Na kraju će da ode u Novi Sad i šta će da uradi? Ništa! To je, kao, elitni deo Novog Sada u kom žive Čanak i Nataša Bekvalac. Šta ćeš ti devojko tamo? Koja si ti zvezda? Taj stan od 350 evra plaćaju te žene i Aleksandra za nekoliko dana ide bez razmišljanja. Ali nije mi jasno zašto. Njoj su vrata zatvorena i na Pinku i na Hepiju, svuda. Te žene je savetuju da ne ulazi u rijaliti iako ona to želi, one je ubeđuju da navodno nije psihički jaka za to. Aleksandra treba da uđe u Zadrugu i da ih sve tamo raskrinka, ali te babe joj ne daju. U fazonu, to je astrolog rekao. Te četiri žene Aleksandru finansiraju, daju joj pare za sve, ali dokle? To će u jednom trenutku stati, a Aleksandra će izgubiti šansu da se vrati.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Srboljub Subotić...

Srboljub smatra da je Aleksandri mesto u Kaluđerici, ali da ima i druge opcije.

- Ako joj se tu ne dopada, u krajnjem slučaju može da iznajmi stan u Beogradu ili ode kod babe na Slaviju ili kod dede na Južni bulevar. Ona nije materijalno neobezbeđena. Može i ovde u stanu da bude, nije nikakav problem, ali Aleksandra sve radi kontra. Te žene su je ubedile da će u martu opet da bude sa Davidom, redovno ide kod tih veštica i one joj baju. Jedna od tih veštica, astrolog, sada joj je kupila najnoviji telefon. Šta to znači, kupi joj telefon od hiljadu evra, a oduzme joj mogućnost da svake nedelje na hiljade evra zarađuje u rijalitiju?! One ne shvataju da je sa Davidom gotovo. On je željan da bude neko i nešto. Iskoristio je Aleksandru da uđe u rijaliti, i tu je kraj. On nikada ne bi ušao u Zadrugu da Aleksandra nije urgirala i molila. Ko je David? Jedno veliko ništa. Šta on pokazuje u rijalitiju? Samo se cmače i ništa drugo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ana u sve ozbiljnijoj vezi...

- Biljana je u velikom problemu jer vidi da je Davidova veza sa Anom sve ozbiljnija, a njoj to ne odgovara pošto se o Ani sve najgore priča napolju. S druge strane, Biljana sve vreme koristi Aleksandru za pare. Mungos je tu priču presekao, čak joj je i razbio telefon od osamsto evra. Čoveku se smučilo što Biljana zvrcka nekog non-stop, stalno sa sa nekim nešto dogovara, daje izjave, pa se žali… I čovek je tresnuo telefon. Mungos je samo pomogao Aleksandri, on čovek ima svoj stav. Ne znam šta će se desiti kada se Aleksandra preseli u Novi Sad, da li će se opet viđati sa Biljanom. Pitanje je da li će to Mungos dozvoliti. On nema ništa protiv Aleksandre, ali u fazonu je – David će doneti pare u kuću - uveren je Srboljub, i otkriva dalje:

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra i Biljana...

- Biljana je bila sa Aleksandrom ono veče kada je došla ovde. Ja je pitam: "Ženo, bre, šta vas dve radite, koju igru igrate?" Ni Biljani ne odgovara da Aleksandra uđe u rijaliti, ono veče kada smo zajedno gostovali obema je ponuđeno da uđu i to je Biljana odbila. Ona se plaši rijalitija jer bi bila skroz raskrinkana, a nije svetica. Njoj u ovoj situaciji ne odgovara Ana, ali ne odgovara joj ni da David izađe jer je izgubio šansu da se vrati u Ameriku, to je sada završena priča.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

10.03.2019 12:38

Opasno je igrati se crnom magijom i za Aleksandru.